Aleksandar Mitrović i supruga
instagram.com/janjickristina
Aleksandar Mitrović i supruga

instagram.com/janjickristina

Aleksandar Mitrović i supruga, Foto: instagram.com/janjickristina

Fudbalska reprezentacija Srbije uspela je da osvoji tri boda u šestom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i opravda ulogu potpunog favorita protiv Luksemburga, pobedom u gostima sa 3- 1. Centralna figura meča bio je Aleksandar Mitrović koji je dao dva od tri gola koje je postigla naša reprezentacija.

Ana Brnabić prošetala počasni krug posle utakmice, usledili su zagrljaji i pozdravi premijera Luksemburga i Srbije! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D i D.J.Bužić iz Luksemburga DATUM I VREME: 10.09.2019. 23:57 - 11.09.2019. 00:59 Srbija u narednom kolu gostuje Litvaniji (14.10), dok Luksemburg ide na noge Portugalu (11.10). Ana Brnabić na utakmici Luksemburg - Srbija, Foto: ALO!/D.J.Bužić Fudbaleri Srbije pobedili su Luksemburg rezulatom 3:1 na gostovanju u Vilnjusu!

I dok se mnogi pitaju od čega je sazdan mladić koji gotovo u svakoj utakmici da go, kakve su mu životne navike, ali i šta voli da radi van terena, on niže brojne uspehe. Kako je na terenu pravi lav, tako je i u privatnom životu. Aleksandar, iako veoma mlad, ima stabilnu porodicu koju čine nevenčana supruga Kristina, kao i sin i ćerka.

Reprezentacije tzv. Kosova kao kod kuće u kolevci fudbala! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 10.09.2019. 23:45 Engleska je slavila sa 5:3. Navijači tzv. Kosova, Foto: Printscreen Twitter / Telegraph Engleska to ne pamti - oko 20 hiljada navijača reprezentacije tzv. Kosova se skupilo u Sautemptonu, a njih 15-ak hiljada bodrilo je nacionalni tim na "Sent Meri" stadionu u derbiju neporaženih timova grupe A kvalifikacija za EURO 2020.

Kristina je Aleksandrova snaga koja ga prati po svetu gde god da igra, ali i podržava onda kada je najteže. Upravo ona jednim delom je zaslužna zbog toga što Aleksandar mirne glave može da ode na utakmicu i ne razmišlja o svim onim problemima koji čine svakodnevni život.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @janjickristina on Aug 29, 2019 at 10:19am PDT

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram. Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca – rekao je Aleksandar pre nekoliko godina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @janjickristina on Aug 10, 2019 at 1:25pm PDT

 

Mladi fudbaler upoznao je svoju suprugu preko zajedničkog prijatelja koji je tada bio njegov saigrač. Kako Kristina tvrdi, Aleksandar je tada pokušavao da je osvoji, a ubrzo nakon što su izašli, ljubav je planula i otpočeli su ozbiljnu vezu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @janjickristina on Aug 3, 2019 at 9:04am PDT

Kristina je od Aleksandra starija dve godine, a nakon što je par dobio sina Luku, 2017. godine postali su roditelji ćerkice. Ipak, par se potrudio da sačuva i vreme za zajedničke trenutke, a kada uspavaju decu, izlazak u grad ili restoran im je omiljen.

PROČITAJTE JOŠ:

Inače, kako se može videti na Kristininom Instagramu, ova Beograđanka nije zapostavila sebe, tako da se redovno bavljenje sportom podrazumeva. Upravo zbog toga, Kristina ima izvajanu figuru, a često se među ženama fudbalera komentariše njen izgled i duge noge.

BONUS VIDEO:

Premijerka Ana Brnabić proslavlja gol Srbije u Luksemburgu!