Mamić
AP Hassan Ammar
Mamić

AP Hassan Ammar

Mamić, Foto: AP Hassan Ammar

Mamić je bio dva puta u braku. Prvi put sa dizajnerkom enterijera Vanjom Horvat. Rastali su se 2010. nakon 17 godina braka. Drugi brak sa ekonomistkinjom Anom Šikić trajao je dve godine

Bivši fudbaler, trener i sportski direktor Dinama na klupskoj proslavi povodom Božića pre nekoliko dana nije se odvajao od atraktivne brinete. Na okupljanju su stalno bili zajedno i smejali se, a nisu se skrivali ni od fotoreportera.

Nova devojka Zorana Mamića zove se Senka Mandić, rodom iz Srbije, a živi, kako 24sata.hr saznaje, u Dubaiju te radi u francuskom restoranu gde je zadužena za rezervacije gostiju.

Par je u vezi barem pola godine. Atraktivna Senka Mamiću često pravi društvo na tribinama. U julu su bili zajedno u svečanoj loži na "Maksimiru", a pre toga u maju zajedno su gledali još jednu utakmicu Dinama kad su ih prvi put fotografisali zajedno.

Pre Senke, Mamić je ljubio bivšu manekenku Dariju Crnjaković, koja se zbog njega preselila u Saudijsku Arabiju, a kad je ljubav prestala, spekulisalo se da je na njega oko bacila srpska manekenka Dejana Živković, bivša devojka tenisera Damira Džumhura. Pre Darije, Mamić je bio u emotivnoj vezi sa Anticom Filipović Grčić.