Radživ van la Para
Foto Facebook / FK Crvena zvezda
Radživ Van La Para

FK Crvena zvezda

Radživ Van La Para, Foto: FK Crvena zvezda

Radživ van La Para je novo pojačanje Crvene zvezde i već je dobio šansu u meču sa Inđijom na stadionu "Rajko Mitić".

Očekuje da je dobije i protiv Bajerna u gostima u okviru prvog kola Lige šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

"Očekujem izuzetno tešku utakmicu, Bajern je odličan tim, poseduje veoma kvalitetne igrače, ali isto tako Zvezda je pokazala da sa svakim može da se nosi. Potpuno spremni ćemo ući u utakmicu, daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat u Minhenu. Bajern ima fenomenalne napadače zbog toga pre svega moramo da igramo veoma dobru odbranu protiv njih, a onda ćemo videti šta možemo da uradimo u napadu", rekao je on.

Radživ van La Para

Martin Rickett/PA via AP

Radživ van La Para, Foto: Martin Rickett/PA via AP

Smatra da dobar rezultat nije tako daleko.

"Najbitnije je da uvek verujemo da možemo da ostvarimo dobar rezultat. Videli smo prošle godine, kada su crveno-beli verovali da možemo da ostvarimo pobede protiv velikih timova i bili fokusirani na našu igru, da su dobri rezultati dolazili. Zašto to ne bismo to ponovili i protiv Bajerna?"

Otkriveno zašto Slobodan Šarenac nije bio u stanju da prenosi finale Svetskog prvenstva

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 16.09.2019. 20:01 Srećom, sada je u redu. Slobodan Šarenac, Foto: Youtube/RTS Tako stoje stvari - Navikla je domaća publika da košarka i Slobodan Šarenac idu zajedno i zaista svi su očekivali da će on prenositi i finale Svetskog prvenstva u Kini, ali do toga nije došlo.

Posebno se osvrnuo na navijače Crvene zvezde.

"Podrška koju nam pružaju naši navijači je neverovatna, mnogo će nam značiti njihovo prisustvo u Minhenu. Na krilima njihova podrška će nam biti mnogo lakše da se u Beograd vratimo sa pozitivnim rezultatom. Veoma smo zahvalni našim navijačima na svemu što rade za nas, cenimo to što odvajaju vreme da otputuju i podrže nas i na gostovanju. Nema sumnje da će nam njihovo navijanje dati još veći podstrek", rekao je Van La Para.

BONUS VIDEO:

Đorđević:Odlazim, vreme je!