Zlostavljanje, silovanje, nasilje
Shutterstock
Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

Zlostavljanje, silovanje, nasilje, Foto: Shutterstock

Posle Ive Bošnjak iz Osijeka, još jedna devojka je optužila fudbalera Dinama iz Zagreba Ijajia Atimvena (23) za prebijanje, a ovog puta ga optužnici dodala i čin silovanja! Skandal koji poslednjih dana potresa Hrvatsku dobio je nastavak.

PROČITAJTE JOŠ:

Iva Bošnjak (20) je pre tri sedmice za medije detaljno opisala kako je preživela torturu u stanu nigerijskog fudbalera, a sada se javila i devojka iz Velike Gorice sa sličnom pričom.

Devojka, koja iz straha nije želela da otkrije identitet za medije, ispričala je da je silovana u noći između 9. i 10. februara ove godine.

"Prvo me uhvatio za ruke i pokušao da me svuče. Ja sam se odupirala. Zatim je počeo da me guši, a s drugom rukom je opet počeo da me skida. Ja sam ga molila da prestane, on nije prestao. Počeo je da me šamara, ja sam počela da vrištim", ispričala je devojka.

Ijaji Atimven

Youtube, screenshot, Dleo Mustaf

Ijaji Atimven, Foto: Youtube, screenshot, Dleo Mustaf

Prema njenim rečima, sa Ijajiem je bila u jednomesečnoj vezi, paralelno dok je on održavao vezu s Ivom.

"Stavio mi je ruku u gaćice i ugurao mi je prste. Osećala sam se jadno i poniženo. Nisam mogla da verujem da je išta tako moguće da se desi. Nisam verovala da ima takvu nameru", kazala je.

Tvrdi da je u stanu bilo još troje ljudi. Niko na njene vriske nije reagovao.

Iva Bošnjak

Instagram/Screenshot

Iva Bošnjak, Foto: Instagram/Screenshot

Pobegla je, kaže, u kupatilo, a on je na kraju zaspao.

No, devojka sama kaže da ništa nije prijavila policiji.

"Ne želim poput Ive da budem predmet javnog linča gde će me svi vrijeđati, gde mi niko neće verovati kao što njoj niko ne veruje jer, u principu, mentalitet naših ljudi je takav da ja sam žensko pa sam ja kriva", kazala je.