FOTOGRAFIJE SA TRENINGA ZVEZDE Novi sistem za kondicionu pripremu (FOTO)

Dejan Stanković želi da sve dovede pod konac.

Trening fudbalera Crvene zvezde
Trening fudbalera Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

Vredno je počeo osmi dan priprema Crvene zvezde na Kipru. U jutarnjim časovina odrađena su uobičajena merenja, da bi usledila i neophodna aktivacija kroz vežbe zagrevanja i razgibavanja.

Oko 10 časova fudbaleri su izašli na teren gradskog stadiona u Pafosu. Orni za rad i dobro raspoloženi odradili su uobičajeno trčanje i dodatno razgibavanje sve u svrhu dobre pripreme predstojećih izazova. Zatim su otišli na drugi deo terena gde su, podeljeni po grupama, uvežbavali brzinu i preciznost dodavanja, kao i kretanje i otvaranje prostora.

Trening fudbalera Crvene zvezde
Trening fudbalera Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

Još jednom su brzina i tačnost obeležili ovu vežbu, a trener Dejan Stanković je neprestano hvalio i podsticao svoje pulene da rade još jače i brže. Golmani su radili odvojeno sa trenerom Gašićem na tehničkim stvarima koji su neophodni za ovaj period priprema.

Poslednja vežba je bila najzanimljivija, ali i najteža. Retku priliku imamo na treninzima da vidimo i tehniku koja je uključena u rad sa fudbalerima. Preko razglasa naši prvotimci dobijali su znakove kada da krenu sa istrčavanjima, a intezitet i brzina su se postepeno pojačavali. Noge su teške, ali su Zvezdine snage pokazale karakter i psihičku stabilnost, pa su dali svoj maksimum.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi