Strahinja Pavlović
foto Vladimir Markovic
Strahinja Pavlović

foto Vladimir Markovic

Strahinja Pavlović, Foto: foto Vladimir Markovic

Zbog neprofesionalnog odnosa Italijana, Strahinji Pavloviću izmakao je već postignuti dogovor sa Laciom. To nije ostavilo posledice na njega pa je defanzivac Partizana podigao formu i igra još bojle nego prošle sezone.

Jović proživljava teške trenutke, ali dok ga svi napadaju čuveni fudbaler Reala je stao u njegovu zaštitu!

AUTOR: Tanjug, Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 14.10.2019. 12:16 Napadaču Real Madrida Luki Joviću potrebno je vreme da se dokaže u kraljevskom klubu, smatra nekada trofejni desni bek Reala Mičel Salgado. Foto: AP Bernat Armangue Salgado je pozvao na strpljenje oko srpskog fudbalera, bez obzira što još uvek nije postigao gol u dresu madridskog giganta.

Crno - beli su ga nagradili novim, petogodošnjim ugovorom, a u Italiji ponovo počinje da se priča oko njegovog dolaska u Lacio. Tamošnji mediji po koncu tvrde da se Lacio nije odrekao Pavlovića i da će novi “napad” na defanzivca uslediti već na zimu. Ali je pitanje da li će i cena igrača za Rimljane ostati ista (5.500.000 evra), s obzirom na činjenicu da Partizan odlično igra u evropskom takmičenju, a Pavlović iz meča u meč dokazuje potencijal. 

Manćini aktivirao klauzulu, ostaje na klupi "azura" do takmičenja koje svi nestrpljivo čekaju

AUTOR: Tanjug, Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 14.10.2019. 12:05 Selektor reprezentacije Italije Roberto Manćini potpisaće novi ugovor do 2022. godine, odnosno do Svetskog prvenstva u Kataru, prenosi Kalčomerkato. Roberto Manćini, Foto: AP Riccardo Antimiani Kako se navodi, Fudbalski savez Italije (FIGC) i Manćini prošle godine dogovorili su da, u slučaju plasmana na EURO, automatski aktivira klauzula o produžetku saradnje.

Lacio nije jedini koji je zainteresovan, jer se u igru za Pavlovićev potpis nedavno umešao i Olimpik iz Marseja, koji je spreman da otkupi fudbalera već u zimskom prelaznom roku i to po istovetnim i još povoljnijim uslovima za igrača i klub, od onih koje su isprva nudili i Italijani.

PROČITAJTE JOŠ:

Francuzi su nedavno imali izaslanike i na večitom derbiju i otišli su više nego zadovoljni onim što je Pavlović pokazao u najvažnijoj utakmici srpskog fudbala, gde rivalima na terenu, zajedno sa ostatkom tima, nije dozvolio šut u okvir gola 90 minuta.

BONUS VIDEO:

Srpski reprezentativci pred put za Litvaniju