Mario Baloteli
EPA Simone Venezia
Mario Baloteli

EPA Simone Venezia

Foto: EPA Simone Venezia

Groso je danas vršio određene testove sa ekipom, a Baloteli je prema izveštaju tamošnjig medija bio izuzetno nervozan, što je na kraju rezlitralo Grosovom reakcijom. Iz kluba su potom nevešto pojasnili da je Baloteli ranije stigao na testiranja, pa je zbog toga i ranije napustio trening.

Pročitajte još:

Inače, čelnici Serije A danas su doneli odluku o zatvaranju istočne tribine stadiona Bentegodi, zbog rasističkih uvreda na račun upravo Balotelija na utakmici između Verone i Breše. Da li je ova odluka imala veze sa Balotelijevom reakcijom nije poznato, mada tamnoputom napadaču tokom dosadašnje karijere nisu bili potrebni bilo kakvi povodi za nestašno ponašanje.

Gledao Zvezdu pa uradio nešto simpatično kada ga je kamera ugledala, a to će vas sigurno nasmejati! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 21.11.2019. 19:57 "Pune tribine..." Navijač zvezde, Foto: printscreen Fudbaleri Crvene zvezde pobedom protiv Mačve 1:0 u osmini finala Kupa Srbije , plasirali su se u narednu fazu tog takmičenja! Pored slabije igre crveno-belih, poražavajuća činjenica je da je učesnik Lige šampiona igrao na domaćem terenu pred praznim tribinama!

Breša je na poslednjem mestu Serije A, a ova situacija joj neće pomoći pred gostovanje Romi na Olimpiku u nedelju od 15 časova.

Bonus video: Bogosavac: Čukarički uvek ima najviše ambicije, Evropa cilj i ove godine