Nejmar
EPA,AP
Hristo Stoičkov u poseti fudbalerima Totenhema

EPA/Rodrigo Jimenez

Hristo Stoičkov u poseti fudbalerima Totenhema, Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

Bivši fudbaler Barselone Hristo Stoičkov izjavio je da je Brazilac Nejmar nije potreban katalonskom timu i da bi njegov dolazak "poremetio" svlačionicu.

Napadač Pari Sen Žermena je tokom leta konstantno povezivan sa povratkom na Kamp Nou, koji je napustio 2017. u rekordnom transferu od 222 miliona evra, a nekadašnji bugarski reprezentativac smatra da to ne bi bio dobar potez.

Turci prozivali, provocirali Miloševića i igrače, a OVAKAV SU GRB STAVILI Partizanu na semafor! Bruka (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/K.R./S.M. DATUM I VREME: 16.08.2019. 10:42 Neka su živi i zdravi, pa da ih crno-beli prođu još nekad. Malatija - Partizan, Foto: FK Partizan, Miroslav Todorović Fudbaleri Partizana prošli su Malatiju u dvomeču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Nakon beogradskih 3:1, crno-beli su izgubili 1:0 meč u Turskoj, ali i taj poraz im je bio dovoljan za radost.

"Barseloni nije potreban Nejmar. Tamo nema mesta za njega, jer već imaju važne igrače kao što su Grizman, Suarez, Mesi i Dembele. Gde bi on igrao u tom timu? Bila bi to bomba u svlačionici. Ja ga lično ne želim ponovo u Barseloni", rekao je Stoičkov za američku TV stanicu Univižn.

Nejmar

EPA,AP

Nejmar, Foto: EPA,AP

Stoičkov, koji je sa Barselonom osvojio pet titula u La LIgi, smatra da katalonski klub ne može da izdvoji veliki novac za angažovanje Nejmara.

PROČITAJTE JOŠ:

Nejmarova budućnost je predmet višenedeljnih spekulacija, a pred Barselone kao novi potencijalni klub pominjan je i Real Madrid.

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom