Dejvid Bekam
EPA/Facundo Arrizabalaga
Dejvid Bekam

EPA/Facundo Arrizabalaga

Dejvid Bekam, Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

Dejvid Bekam ima novi plan. Nakon njegovog kluba koji će se takmičiti u MLS ligi, Bekam želi da postane i fudbalski agent i to ne običan.

Želi da ima najbolje fudbalere sveta, a prema podacima "Dejli mejla", prvi njegov klijent bi mogao da bude Kilijan Mbape.

PROČITAJTE JOŠ:

Prošlog meseca je Bekam registrovao firmu po imenu "Footwork Management Ltd" koja će se brinuti o fudbalerima i njihovim ugovorima, a Bekam se nada da će prvi član biti upravo Mbape.

Mančester junajted - PSŽ, Mbape

Tanjug/AP, Dave Thompson

Mančester junajted - PSŽ, Mbape, Foto: Tanjug/AP, Dave Thompson

Mbape je čovek koji bi mogao da bude pravi naslednik Kristijana Ronalda i Lionela Mesija u samom vrhu svetskog fudbala imajući u vidu potencijal koji pokazuje.

Zbog sudijske odluke odveo ekipu u svlačionicu! Albanci ga isprovocirali, nastali neslućeni događaji (VIDEO)

AUTOR: 021/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 12.10.2019. 17:09 Nemile scene u Italiji. Lalatović prekida utakmicu, Foto: Youtube/www021rs Fudbaleri Vojvodine iskoristili su pauzu u prvenstvu da odmere snage sa italijanskom Brešom, ali meč nije završen zbog provokacije albanskih navijača, posle čega je odlučeno da se utakmica ne nastavi.

Inače, danas se njegovo ime pojavilo u tekstovima u španskim medijima, navodno je Barselona veoma zainteresovana za njegove usluge u nekim narednim sezonama, a dominirao je naslov: "Barsa sanja Mbapea". Da li će Bekam igrati glavnu ulogu?

BONUS VIDEO:

Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja