ZOran Tošić, Asano i Pavlović
EPA-EFE/SRDJAN SUKI
ZOran Tošić, Asano i Pavlović

EPA-EFE/SRDJAN SUKI

ZOran Tošić, Asano i Pavlović, Foto: EPA-EFE/SRDJAN SUKI

* Tošić je postigao drugi gol za Partizan

* Sa prednošću odlaze u Norvešku

* Tošić je pri proslavi gola krenuo ka južnoj tribini

Fudbaleri Partizana su napravili preokret pošto su savladali Molde sa 2:1 i poneli minimalnu prednost u Norvešku!

Za televiziju Arenasport su izjave posle meča dali fudbaleri Partizana Nemanja Miletić i Zoran Tošić i obojica su naveli da je najvažnije da se došlo do pobede.

"Najbitnije je da smo pobedili, ali mislim da moramo prvo poluvreme da zaboravimo što pre. Nismo uradili ono što je šef tražio od nas i kad sve saberemo dobili smo meč sa 2:1. Nije ništa gotovo, igramo kod njih za prolazak u grupnu fazu", poručio je Miletić.

Komentator je vikao u transu! Partizan vodio, a onda je usledio NESPORTSKI POTEZ Moldea! Svi su protiv nas! (FOTO + VIDEO)

Fudbaleri Partizana slavili su rezultatom 2:1 Partizan - Molde, Foto: EPA-EFE/SRDJAN SUKI Hvala što ste pratili tekstualni prenos utakmice Partizan - Molde na portalu ALO! Prva utakmica plej-ofa između Partizana i Moldea završena je sa 2:1 u korist crno-belih. Viđena je velika borba u Humskoj, a gosti su poveli u 43.

Sličnu izjavu je imao i Zoran Tošić.

"Molde je ozbiljan protivnik, oni jako dobro znaju šta rade i šta mogu, disciplonovana su ekipia i nije nam bilo lako kao u prošlom kolu. Žao nam je što smo primili gol ali dobro je što imamo prednost od 2:1 iako igra nije bila sjajna", poručio je Zoran Tošić.

Srpski trener navodno silovao čistačicu! "Od trauma ne mogu da spavam, osećam ogroman bes!"

AUTOR: maxbet-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 22.08.2019. 23:36 Žena je rekla policiji da se naš trener skinuo pred njom i da joj je tražio "da se preda na dva minuta".

Tošić je pri proslavi gola krenuo ka južnoj tribini, ali ona je bila prazna..

"Verovatno bi me ponelo da su navijači došli, ali i bez njihove pomoći smo napravili prvi korak i ima još dosta da se igra. Kao što sam rekao, oni su ozbiljna ekipa i biće jako interesantno u Norveškoj"

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda

 

Komentari (1)

Laki

23.08.2019 12:26

Tosicu nikada nisi igrao pred boljom publikom, klinci su pokazali kako se navija za Partizan