Žerar Pike
EPA/JuanJo Martinez
Žerar Pike

EPA/JuanJo Martinez

Žerar Pike, Foto: EPA/JuanJo Martinez

Što se Pikea tiče, njega čeka još duža pauza, ali će štoper morati da poseti i specijalistu Ramona Kugata kako bi doneo odluku da li treba na operaciju ili ne. Ukoliko operacija nije neophodna, Pike bi u najboljem slučaju pauzirao oko tri meseca, a u najgorem i do pet.

Ni tu nije kraj, Osman Dembele je doživeo lakšu povredu ramena posle pada u duelu sa Karaskom i preskočiće verovatno gostovanje Dinamu u Kijevu, baš kao i Serhio Buskets, koji je tokom pauze doživeo lakšu povredu i vratiće se tek narednog vikenda.

Ansu Fati pauzira do marta, Samjuel Umtiti je van forme i ko zna kada će na teren, a jedina dobra vest je da će se Ronald Arauho oporaviti do narednog vikenda.

To znači da će Barsa u Kijevu imati samo jednog zdravog štopera - Klemena Lenglea, kome će opet morati da pravi društvo Frenki de Jong, dok će pored Pjanića konačno šansu morati da dobiju Riki Puđ ili Karles Alenja, jer nema ko drugi.

PROČITAJTE JOŠ:

Tagovi

Komentari (1)

Djoks

23.11.2020 10:49

Povrede su sastavni deo sporta, ali ova serija u Barsi je odraz loših ili nikakvih fizičkih priprema. Pod izgovorom epidemije korone, mnogi klubovi su prepustili svojim igračima da kod kuće održavaju formu. Koliko im 2 : 8 protiv Bajerna nije bio signal za alarm , sada mogu samo da evidentiraju povrede svojih igrača .