Nejmar
Nejmar u dresu Reala, Foto: Mont
Nejmar

Nejmar u dresu Reala, Foto: Mont

Nejmar, Foto: Nejmar u dresu Reala, Foto: Mont

* PSŽ je 2017. godine platio Nejmara 222 miliona evra Barseloni

* Zinedin Zidan tvrdi da postoji šansa da Brazilac dođe u "kraljevski klub"

* Skaj sport prenosi da su pregovori dva kluba u toku

Trener Real Madrida Zinedin Zidan nagovestio je da bi Brazilac Nejmar mogao napusti Pari Sen Žermen i da stigne na "Santjago Bernabeu" do kraja prelaznog roka.

Mediji su tokom leta spekulisali da se pored Barselone u trku za brazilskog napadača uključio i "kraljevski klub".

Pariz je sada Dibalina prva opcija!

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 12.08.2019. 15:41 Ugovor će biti potpisan na pet godina. Paolo Dibala, Foto: EPA/Maurizio Brambatti * Za Juventus nastupa od 2015. godine * Dibali je propao transfer u Englesku ovoga leta * Dibalu u Parizu čeka petogodišnji ugovor vredan 12 miliona evra po sezoni Argentinski napadač Paulo Dibala sve je bliže transferu u Pari Sen Žermenu, prenosi Gazeta delo Sport.

"Nejmar nije u našoj ekipi, ali do 2. septembra sve je moguće. Ovo je tim koji imamo i samo o tome razmišljamo", rekao je Zidan posle poraza u prijateljskom meču sa ekipom Rome.

Kako prenosi Skaj sport, pregovori između dva kluba su u toku, ali da Madriđani još uvek nisu dali zvaničnu ponudu za igrača kog PSŽ 2017. godine platio 222 miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:

PSŽ je u prvenstvu Francuske startovao pobedom protiv Nima (3:0), a Nejmar nije igrao na tom meču, na kom su mu navijači poručili da treba da ode iz Pariza.