Luka Jović i Marselo
EFE/JuanJo Martin
Luka Jović i Marselo

EFE/JuanJo Martin

Luka Jović i Marselo, Foto: EFE/JuanJo Martin

Marselo, as Reala, otkrio je da je uoči finala Lige šampiona 2018. godine, protiv Liverpula, imao ozbiljne psihičke probleme, te da je jedva odigrao utakmicu.

PROČITAJTE JOŠ:

"Nisam mogao da dišem, osećao sam kao da imam nešto u mojim grudima. Nije to bila nervoza, znam šta je nervoza. Mislio sam da ću da se ugušim od pritiska koji je bio u meni. Sve se to događalo u svlačionici, pred izlazak na zagrevanje", kazao je Marselo.

Mnogo fudbalera u poslednje vreme su otkrili da su u toku karijere imali velike probleme sa anksioznošću, psihičkom nestabilnošću. Marselo je jedan od njih.

Marselo

EFE/ JuanJo Martín

Marselo, Foto: EFE/ JuanJo Martín

"Sve je počelo noć ranije. Nisam mogao da jedem, da spavam. Mislio sam samo o utakmici. Davno sam prestao da grizem nokte, a imao sam običaj, ali te večeri od njih nije ostalo ništa. Grizao sam ih do krvi", kazao je Marselo.

"Pokušao sam da se smirim, ali nije išlo. Prvi put u životu sam osetio tako nešto. Govorio sam sebi - polako, već si igrao ovakve mečeve, nema pritiska, ali uzalud...".

Takvo stanje ga je držalo do pred utakmicu...

"Pobedili smo veliki tim, nismo očekivali ovako uspešan start"

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 31.10.2019. 14:12 Igrači Čukaričkog blistaju od sreće i samopouzdanja posle pobede nad Partizanom. Foto: FK Čukarički U sjajnom meču na Banovom brdu Čukarički je nadigrao Partizan, sa nova tri boda učvrstio se na drugom mestu na tabeli. Belo-crni su protiv rivala iz Humske u prvenstvu slavili prvi put još od 23.

"I tako sam sedeo u svlačionici, mučio se da udahnem vazduh, ali sam morao da krenem na teren. Izašao sam iz prostorije i rekao sebi: Ako treba da umreš, umri. Međutim, kada sam kročio na travu, kada sam dobio prvu loptu pritisak je stao. Bio sam miran, srećan - znao sam da na terenu ništa ne može da mi se dogodi", rekao je Marselo.

BONUS VIDEO:

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana