Marko Nikolić
Twitter/fclokomotiv
Marko Nikolić

Twitter/fclokomotiv

Marko Nikolić, Foto: Twitter/fclokomotiv

Marko Nikolić je odlično startovao na klupi Lokomotive, ali je to bilo kratkog daha. Moskovljani su nanizali četiri remija čime su ugrozili šanse da se direktno plasiraju u Ligu šampiona. Posle meča protiv Ufe, koji je završen 1:1, o trenutnoj situaciji u Lokomotivi je govorio i generalni direktor Vasili Kiknadze.

- Kako možemo da promenimo nešto za tri nedelje sa istim timom? Ko hoće da nađe žrtveno jagnje, naći će ga. Problem je da je razmak između završetka ove i početka naredne sezone jedna i po nedelja. Šta vam daje razlog da mislite da žrtvujemo drugo mesto? Ne mislim da bismo imali više šansi da je ostao Sjomin - rekao je generalni direktor Lokomotive, pomenuvši bivšeg trenera tima.

On se potom osvrnuo i na aktuelnog trenera, Marka Nikolića.

- Pred Nikolićem postoje zahtevi od prve utakmice. Ne želim da razgovaram o otkazu. Mi podržavamo trenere, za razliku od mnogih drugih klubova.

Posle svega, Lokomotivi "visi" direktan plasman u Ligu šampiona, naročito imajući u vidu da u narednom kolu igraju protiv CSKA iz Moskve, a da Krasnodar ima utakmicu manje u trci za drugo mesto.

PROČITAJTE JOŠ: