Siniša Mihajlović
AP/Andrew Medichini
Siniša Mihajlović

EPA/Giorgio Benvenuti

Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Giorgio Benvenuti

Trener Bolonje Siniša Mihajlović je izjavio da je bio blizu potpisivanja ugovora sa Romom.

On je dodao i da klub iz italijanske prestonice "nije bio spreman za to", kao i da je "čudno što ga Lacio opšte nije kontaktirao".

Mihajlović je istakao da je bilo kontakta da upravom Rome, ali je klupi tog kluba bliži trener Šahtjora Paulo Fonseka.

 

Twitter/Planet Fútbol

Danijel Vega

"Tačno je, bili smo blizu, ali sam shvatio da oni nisu bili spremni za to. Ja sam bio, oni nisu. Bilo mi je jasno da bih morao da ratujem za to i shvatio sam da moram da krenem dalje. Hvala im na interesovanju", rekao je Mihajlović.

Navodno su navijači Rome, već veoma ljuti zbog odlaska kapitena Danijelea De Rosija, bili protiv dolaska Mihajlovića, zbog njegove dugogodišnje karijere u Laciju i izjave da mu je igrački period u Romi bio najgori u karijeri.

Siniša Mihajlović

EPA/Stefano Lancia

Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Stefano Lancia

Mediji su Mihajlovića dovodili u vezu i sa drugim rimskim klubom, pošto je pozicija aktuelnog trenea Simonea Inzagija pod znakom pitanja.

"Lacio me nikada nije zvao. To je čudno. Ja sam trener već desetak godina, radio sam u sedam ili osam klubova u Seriji A, a nikada nisam dobio poziv od Lacija, Čudno je. Zvali su me i Juventus, Napoli... Svi osim Lacija. Razočaran sam", rekao je Mihajlović.

PROČITAJTE JOŠ:

On je istakao da nikada nije razumeo zašto bi ga neko nazvao izdajnikom.

"Nikada nisam izdao bilo koga. To je posao, ne možete da živite od vazduha. Ja sam profesionalni trener i zbog toga sam razmatrao ponudu Rome. To bi bilo sjajno iskustvo", zaključio je Mihajlović.