Leo Mesi
EFE/ Alejandro Garcia
Leo Mesi

EFE/ Alejandro Garcia

Leo Mesi, Foto: EFE/ Alejandro Garcia

Golman Slavije Ondrej Kolar požalio se na nesportsko ponašanje fudbalera Barselone posle utakmice četvrtog kola Lige šampiona na Kamp Nou, završene bez golova. Jedino mu je u susret izašao kolega Mark-Andre Ter-Štegen.

PROČITAJTE JOŠ:

 - Čekao me u tunelu, Zaustavio me i rekao da takvu partiju nekog golmana dugo nije video i da je bilo zadovoljstvo gledati me kako kotrolišem loptu nogama - rekao je junak praškog kluba, dodavši da mu je to izuzetan kompliment:

- To što me sačekao posle utakmice gledam kao na veliko priznanje. Čuti takve komplimente od tako dobrog golmana me je naježilo. Neverovatno iskustvo.

A onda se osvrnuo na ostale zvezde:

- Mesi i ostali su samo otišli, neki nisu hteli ni da se rukuju. Tužno zaista. Svi smo radovali susretima sa tim velikim, igračima, hteli smo da menjamo dresove, ali se nisu lepo poneli.

Barsa posle četiri kola ima skor od dve pobede i dva remija, dok je Slavija osim Kataloncima uspela da "skine" dva boda još jednom velikanu, Interu, na gostovanju u Milanu, završenom 1:1. Sa dva remija i dva poraza su poslednji u grupi F.

BONUS VIDEO:

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana