Žander Ribeiro Santana
crvenazvezdafk
Žander Ribeiro Santana

crvenazvezdafk

Žander Ribeiro Santana, Foto: crvenazvezdafk

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Olimpijakosa u 6. kolu Lige šampiona rezultatom 1:0, i to, posle jedanaesterca Olimpijakosa u 85. minutu, koji je skrivio Žander.

Poput Milana Dudića 2006. na Mondijalu, Zdravka Kuzmanovića i Nemanje Vidića četiri godine kasnije u Južnoj Africi, tako je i levi bek Zvezde zabiberio čorbu srpskom fudbalu odigravši "odbojku" u svom šesnaestercu, pa El Arabi nije imao problem, poput Tomanea u prvom poluvremenu, da realizuje najstrožu kaznu.

Posle meča, Žanderu niko od igrača Zvezde nije prilazio, a upravo on i Tomane su prvi projurili pored novinara pre svih ostalih, a njegova noćna mora nastavila se i na Instagramu, gde je postavio citat iz Biblije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

“Clama a mim, e responder-te-ei e anunciar-te-ei coisas grandes e firmes, que não sabes.” ‭‭Jeremias‬ ‭33:3‬ ‭?

A post shared by Jander Ribeiro Santana? (@janderribeirosantana) on Dec 11, 2019 at 8:46am PST

"Zovi me, i odazvaću ti se, i kazaću ti velike i tajne stvari, za koje ne znaš." (Knjiga proroka Jeremije, 33. glava, 3 psalm)

Naravno, poslednja objava koju je ostavio pre meča, poslužila je crveno-belim navijačima da salvom uvreda i psovki prekriju njegov profil, a među komentarima, veliki je broj onih koji bi Brazilcu što pre "da vide leđa".

Zaista teške reči za levog beka Crvene zvezde.