Žoze Murinjo
EPA-EFE/MATTEO BAZZI
Žoze Murinjo

EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Žoze Murinjo, Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Izgleda da je Žoze Murinjo blizu dogovora. Ali, ne sa Totenhemom ili Realom kako se sugerisalo, već da cilja Nemačku. I to ne Bajern koji Ralfa Ragnika vidi kao zamenu za Nika Kovača, već najvećeg rivala Dortmund.

Borusija nije zadovoljna radom Lusijena Favra u Bundesligi, mnogi su verovali da ove godine imaju dobre šanse za titulu, no dobili su samo polovinu utakmica, i mada igraju dobro u Ligi šampiona, neuspesi protiv Intera bi mogli da poteraju trenera ka izlazu.

PROČITAJTE JOŠ:

Tu na scenu stupa Murinjo, naime, Portugalac uči nemački spreman je da se odrekne velike plate, da smanji apetite kako bi seo na klupu žuto-crnih.

Žoze Murinjo

AP Photo/Rui Vieira

Žoze Murinjo, Foto: AP Photo/Rui Vieira

Njegov motiv?

Obećavajući projekat, niz mladih talentovanih igrača kakvi su Sančo, Vejgl, Brandt, ali i etabliranih profesionalaca, Rojsa, Humelsa, Paka Alkasera, Vitsela i ostalih.

Veruje se da bi Murinjo iz ove ekipe izvukao najviše, da bi promena na zimskoj pauzi i par pojačanja doprineli da Portugalac brzo sprovede svoje zamisli, ali i da na proleće juriša na titulu.

Pjatov sastavio Hrvata sa zemljom, ovakav MMA potez fudbalski tereni ne pamte! Čist penal, savio mu kičmu kao granu (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 23.10.2019. 08:25 Iskusan golman, totalno neočekivano od njega. brutalan potez Pjatova, Foto: EPA/Sergey Dolzhenko Šahtjor iz Donjecka i Dinamo Zagreb odigrali su 2:2 u trećem kolu grupne faze Lige šampiona. I pored četiri gola, potez koji je najviše obeležio meč dolazi od golmana ukrajinske ekipe.

Kako rekosmo Borusija večeras gostuje Interu, vode u grupi, ako ostanu neporaženi, napraviće veliki korak ka top 16.

Murinja bi svakako "Žuti zid" dočekao ovacijama, on je veliko ime, a sigurno da sa talentovanim igračima kojima raspolaže može da parira Bajernu i ponovi Klopov uspeh, osvoji titulu u Nemačkoj.

On je u stalnom kontaktu sa Vackeom, predsednikom "Milionera", Borusija posle "Meace" igra sa najvećim rivalom Šalkeom, neuspesi u ta dva meča bi verovatno značili kraj za Švajcarca koji je na klupi drugu sezonu.

BONUS VIDEO:

Rade Zagorac posle pobede Partizana nad Lokomotivom!