Ben gol Komori
Printscreen
Ben gol Komori

Printscreen

Foto: Printscreen

Fudbaler Crvene zvezde svoj nacionalni tim izveo je sa kapitenskom trakom na teren, a prva utakmica u ulozi kapitena očigledno je motivisala Bena pa je u 67. minutu nastavio golgeterski niz.

Pročitajte još:

Odlično je ofanzivac šampiona Srbije reagovao i sa sedam metara poslao loptu u malu mrežu. Mogao je Ben do kraja utakmice da se upiše i drugi put u strelce, ali ga je u stopostotnoj šansi zaustavio golman Gvineje.

"Prvi put sam bio kapiten u zvaničnoj utakmici. Velika pobeda i gol, kao i poseban dan zahvaljujući Alahu. Hvala saigračima i navijačima na podršci", napisao je Ben na svom Instagram profilu.

Gigs je godinama imao seks sa bratovom suprugom, a reči njegovog oca zaboleće svakog roditelja... strašno

AUTOR: Blicsport/S.M. DATUM I VREME: 13.10.2019. 11:59 Ono što je uradio je sramno i neoprostivo. Rajan Gigs, Foto: Youtube/Oh My Goal Selektor reprezentacije Velsa Rajan Gigs, jedna je od najvećih legendi Mančester junajteda. Igrao je pod vođstvom čuvenog Ser Aleksa Fergusona, ali ono što je otkriveno o njemu 2011.

Pogotkom za reprezentaciju Komora Ben je nastavio sa sjajnim igrama imajući u vidu da je u poslednja tri meča za crveno-bele postigao dva gola (po jedan protiv Mačve i Voždovca). Na njegou žalost i žalost svih zvezdaša, Ben nije registrovan za Ligu šampiona jer se očekivalo da promeni sredinu pa će u nastavku jesenje sezone biti u konkurenciji za sastav crveno-belih samo na domaćoj pozornici.

Bonus video: Srpski reprezentativci pred put za Litvaniju