Adrijen Rabio
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
Adrijen Rabio

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Adrijen Rabio, Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Adrijen Rabio već je nezadovoljan, nesretan i razočaran u Juventusu. Od početka sezone kod Sarija je odigrao tek oko 200 minuta jer ispred njega prednost na sredini terena imaju Pjanić, Keidira i Matuidi.

PROČITAJTE JOŠ:

Nije potrebno posebno naglašavati kakvu sapunicu su njegova majka i on radili letos tokom transfera iz PSŽ-a, a čini se da će na zimu ista dobiti i nastavak.

Prema pisanju apeninskih medija, Rabiova majka, koja je ujedno i njegov agent, svakodnevno pokazuje nezadovoljstvo zbog manjka minutaže svog sina u dresu "Stare dame" i navodno je već počela neslužbene pregovore sa čelnicima Barselone.

Katalonci su ga željeli i letos, a sada ispituju postoji li mogućnost da Francuz već na zimu pređe na "Camp Nou".

Uprava kluba iz Torina nikako nije zadovoljna ponašanjem Rabioa i njegove majke i poučeni PSŽ-ovim iskustvom drže distancu od njih kako se sukob ne bi još više produbio.

Partizan će dati svoj maksimum u Kupu ove sezone!

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 08.10.2019. 18:16 Meč između Vodojaže i Partizana igra se sutra od 15 sati u Grošnici. Savo Milošević , Foto: FK Partizan Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da njegov tim u šesnaestini finala Kupa Srbije protiv Vodojaže očekuje bitna ukakmica iz više razloga.

Navodno je za Rabioa zainteresovan i Real Madrid koji je spreman da se nadmeće sa Barselonom za usluge mladog, ali nestašnog veznjaka.

BONUS VIDEO:

Slobodan Urošević nije želeo da priča o spornim detaljima na utakmici sa Voždovcem! Zna razlog kraha