Krasnodar Porto
Printscreen Twitter/Матч ТВ
Krasnodar, Foto: EPA-EFE/FERNANDO VELUDO

* Fudbaleri Krasnodara pobedili su Porto sa 3:2 u gostima

* U prvom meču Porto je bio bolji sa 1:0

* Protivnik u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona biće im ekipa Olimpijakosa

Rusi nisu dugo čekali priliku da njihova bude poslednja.

Fudbaleri Krasnodara priredili su, uz Kluž, najveće iznenađenje u 3. rundi kvalifikacija za Ligu šampiona - eliminisali su portugalskog velikana Porto, i to nakon poraza na svom terenu od 1:0 pre nedelju dana.

Hteo da se obesi, a onda mu jedan gol spasio život! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 14.08.2019. 17:07 Filmska priča dobitnika "Puškaš" nagrade iz 2015. godine za najlepši gol u sezoni. Lira, Foto: Printsrceen Twitter/FIFA.com * Vendel Lira je pre četiri godine dobio priznanje "Ferenc Puškaš", kao strelac najlepšeg gola u 2015.

Na "Dragau" je bilo 3:2 za goste koji su već nakon prvog poluvremena imali fantastičnih 3:0, a onda uspeli da izdrže uraganski pritisak rivala u samoj završnici, čemu je doprineo i srpski defanzivac Uroš Spajić.

Veliki broj navijača Krasnodara i ljubitelja fudbala u Rusiji, ipak, nije mogao da gleda prenos utakmice iz prostog razloga što Porto nije našao "zajednički jezik" sa jednom ruskom TV kućom za signal.

Pretpostavlja se da je cena bila problem, a pomenuti kanal se odmah posle meča, u naletu euforije, tvitom "za odrasle" revanširao Portugalcima što im nisu izašli u susret.

PROČITAJTE JOŠ:

Kao što se obično neka televizija izvini gledaocima zbog određenog propusta, tako je i ovaj kanal uputio izvinjenje svom auditorijumu, a poruka je sadržala i škakljivu provokaciju za Portugalce uz kombinaciju imena kluba i porno kanala.

-Izvinjavamo se, ali nemamo licencu da prenosimo program za odrasle. Krasnodar je uništio Porto u prvom poluvremenu na Dragau i izdržao u drugom poluvremenu - piše uz pomenutom tvitu.

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom