Milan Borjan
AP Photo/Petros Giannakouris
Milan Borjan

AP Photo/Petros Giannakouris

Milan Borjan, Foto: AP Photo/Petros Giannakouris

"Čtiri minuta su nas delila od snova. Bog nas nije pogledao. Gledao nas je dosta i ove i prošle godine, ali sad nije. Imali smo penal koji nismo iskoristili, sa druge strane rival je svoj jedanaesterac pretvorio u pogodak. Nemamo "kiler instinkt" (instikt ubica) što morate da imate u svakoj velikoj ekipi. Nadam se da će biti bolje u budućnosti. Moramo da se osvrnemo na prvenstvo i Kup Srbije, da osvojimo duplu krunu i da sledeće godine opet igramo Ligu šampiona", rekao je Degenek i osvrnuo se na odluku da Tomane izvede jedanaesterac:

"Mislim da postoji dogovor, ali se iskreno ne obazirem na to jer se ne tiče mene. Mislim da mu je marin prepustio izvođenje. Život ide dalje."

Milan Borjan je sa setom u očima napravio kratak rezime.

"Veoma teška utakmica. Igrali smo dobro defanzivno, u ofanzivi je nedostajao gol. Promašili smo penal i šta da se radi, dešavaju se ovakve stvari, trebamo da se okrenemo domaćoj sceni i da pokušamo da osvojimo duplu krunu", rekao je golman Zvezde koji je i večeras bio na visini zadatka odbranivši nekoliko stopostotnih šansi.