Srbija - Nemačka. EP U 21, Valdšmit
EPA - EFE, Franco Debernardi
Srbija - Nemačka. EP U 21, Valdšmit

EPA - EFE, Franco Debernardi

Srbija - Nemačka. EP U 21, Valdšmit, Foto: EPA - EFE, Franco Debernardi

Fudbalska reprezentacija Srbije do 21 godine ostala je bez šansi da se nađe u polufinalu Evropskog prvenstva pošto je u drugom kolu poražena od Nemačke 6:1.

Izabranici Gorana Đorovića će u poslednjoj rundi igrati sa Danskom, ali će za nas to biti samo formalnost zbog drugog vezanog neuspeha na kontinentalnom turniru.

Goran Đorović

FSS

- Nijedna utakmica nije savršena, ali smo odigrali dobro i zbog toga možemo da budemo srećni. Sad slavimo, ali prvenstvo se nastavlja i moramo da pobeđujemo da bismo išli dalje. Ova utakmica je bila zabavna. Treba nam samo bod za polufinale, ali hoćemo da pobedimo i Austriju. To će biti posebna utakmica za sve, derbi - rekao je Luka Valdšmit posle meča.

Srbija - Nemačka, EP U 21

EPA - EFE, Franco Debernardi

On je dodao da se njegova selekcija zabavljala na terenu.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ceo tim se zabavljao i svi vide da uživamo kad igramo ovakav fudbal, jer smo tu jedni za druge. To je vrlo bitno. Nije bilo lako na početku danas. Srbija je direktno napadala i prvi su pretili. Ali smo mi prvi dali gol, dodali drugi i treći pre poluvremena. To je olakšalo tok meča, ali je na početku sve bilo otvoreno - zaključio je Valdšmit.