Partizan
Marko Metlaš
Partizan

Marko Metlaš

Partizan, Foto: Marko Metlaš

Stanojević je, osim neubedljive partije svog tima, zabrinut zbog zdravstvene situacije - jer su mu dva bitna igrača ispala iz stroja.

- Nažalost, Bajbek se povredio na laganom treningu, nije bio u ritmu. Ne znam kakva je povreda, mislim da će biti duža pauza. Zadnja loža je u pitanju. Napravio je nezgodan pokret, niti sprint, niti nešto jače. Videćemo koji stepen povrede je u pitanju, da li je ruptura. Stojković je pred meč imao temepraturu, videćemo, ide na testiranje.

- Od početka smo igrali dobro, pogotovo prvi deo, prvih pola sata. Imali smo dosta šansi, dosta situacija da damo gol, nismo ih iskoristili i posle smo ušli u nervozu. Jednostavno, protivnik je stvorio neke šanse koje nama ne smeju da se dešavaju, ali u svakom slučaju smo stvarali šanse, što me s jedne strane raduje, a sa druge strane moramo druge stvari da popravimo i da nađemo balans.

Partizan

Marko Metlaš

Partizan, Foto: Marko Metlaš

Vujačić je dobio šansu i ostavio dobar utisak.

- Da, pružio sam mu šansu, korektno je odradio posao, nemam šta da zamerim. Imali smo problema, nije lako ni njima, prvi put su igrali. Poenta je da hoću svima da dam šansu i kao što smo rekli već, želim da vidim na koga mogu da računam u narednom periodu.

Stanojević je imao i kratak komentar na transfer Stevanovića u Mančester Siti.

- Dobro, eto, šta da kažem... Želim mu sreću od juna kada bude išao tamo.

Lazar Marković je konačno "proradio".

Partizan

Marko Metlaš

Partizan, Foto: Marko Metlaš

- Jeste, duže vreme je ili povreda, nije povreda, a danas je ušao dobro u utakmicu. Kažem uvek, kontinuitet je mnogo važan, moramo svi da se potvrđujemo u kontinuitetu.

- Zadovoljan sam njime, samo što smo cele nedelje vežbali njega i Bajbeka u tandemu, vežbali neke stvari. Prvi put je sa Nathom igrao gore, nije ni njemu bilo lako, ali zadaovoljan sam.

Mačva je imala prilično veliki broj šansi za ekipu koja tavori pri dnu tabele.

Partizan

Marko Metlaš

Partizan, Foto: Marko Metlaš

- Nema opravdanja za tako nešto, ne znam da li nam je neka ekipa stvorila ovoliko prilika. Mi smo igrali, rizikovali, to je to.

PROČITAJTE JOŠ: