Kevin De Brujne i Kurtoa
EFE/RODRIGO JIMENEZ
Kevin De Brujne i Kurtoa

EFE/RODRIGO JIMENEZ

Kevin De Brujne i Kurtoa, Foto: EFE/RODRIGO JIMENEZ

Spektakularna utakmica je viđena u Madridu, a domaćinu je pao mrak na oči u svega nekoliko minuta!

Prvo je Gabriel Žesus izjednačio, da bi posle minut-dva Karvahal napravio prekršaj u svom kaznenom prostoru, pa su gosti dobili priliku da se vrate kući sa ogromnom prednošću u Mančester!

Odgovornost je preuzeo Kevin De Brujne, jedan od najboljih vezniih igrača na svetu i predvodnik reprezentacije Belgije. Na drugoj strani je bio njegov saigrač iz reprezentacije Tibo Kurtoao, a na semaforu je bilo 1:1!

Naizgled, ništa neobično, sasvim normalna situacija koja se neretko dešava na fudbalskim terenima. Ipak, kad uđete u dublju istoriju ovih igrača, onda spoznate da je u pitanju ljubavna drama sa revolverškim obračunom!

Pa kakva to tenzija postoji između Kevina i Kurtoe? Ista ona kao kod Maksi Lopeza i Mauro Ikaridija, kada je Vanda Nara pomutila njihov razum. Atraktivna Argentinka bila je u braku sa Lopezom, a onda ga je prevarila sa Ikardijem.

Vanda Ikardi

instagram.com/wanda_icardi

Vanda Ikardi, Foto: instagram.com/wanda_icardi

Nešto slično se dogodilo i Belgijancima! Naime, Karolin je bila devojka Kevina de Brujnena, a nakon što je saznala da ju je dečko prevario sa najboljom prijateljicom, odlučila je da mu vrati istom merom te je imala avanturu sa Kurtoom!

Karolin je objasnila kako se dogodila avantura sa sadašnjim golmanom Reala.

"U leto 2012. godine Kevin mi je priznao da me je prevario. Bila sam spremna da mu dam još jednu šansu, ali naša veza posle toga nikada nije bila ista. Otišli smo na putovanje u Madrid, a onda se dogodilo nešto što nije trebalo da se dogodi. Te noći Tibo mi je ponudio ono što nisam imala sa Kevinom za tri godine veze. Pričali smo o svemu i svačemu, čak mi je i napravio obrok. To Kevin nikada nije uradio. Pomislila sa: 'Kevin me je prevario, zašto ne bih mogla i ja njega'"

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

We so daydreaming

A post shared by Caroline (@carlijnen) on Jan 29, 2017 at 11:19am PST

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Every loser gotta win and every winner gotta lose someday ?

A post shared by Caroline (@carlijnen) on Dec 14, 2016 at 9:01am PST

 

Sedam godina kasnije vezista Mančester sitija je servirao osvetu hladnu nekadašnjem prijatelju, sigurno je izveo penal, poslao Kurtou na drugu stranu i doneo veliku prednost "građanima" pred revanš meč osmine finala Lige šampiona.