Stamford Bridž
EPA-EFE/NEIL HALL
Slobodan Rajković

Marko Metlas

Slobodan Rajković, Foto: Marko Metlas

Nekadašnji reprezentativac Srbije, Slobodan Rajković potvrdio je da se nalazi na treninzima Partizana.

PROČITAJTE JOŠ:

On se nalazi već neko vreme u Beogradu gde se pripremao individualno, a sada se priključio treninzima Save Miloševića!

"Treniram sa Partizanom. Želim da budem potpuno spreman kada dođe do toga da potpišem ugovor", izjavio je Rajković za "Tuttomercato".

Pogledajte kako izgleda novi stadion reprezentacije Albanije, jedna stvar bode oči! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 17.11.2019. 10:10 Albanci su služebno otvorili novi stadion u Tirani! Albanija stadion, Foto: printscreen/twitter Na novom stadionu "Air Albania" koji može primiti 22.500 gledalaca, će isključivo igrati albanska reprezentacija, a ova izgradnja je u vlasništvu njihovog fudbalskog saveza!

Istakao je da samo trenira sa crno-belima:

"Primarna opcija mi je Italija, naravno. Treniram sa Partizanom, fizički sam potpuno spreman i spreman sam da pružim dobre igre", ističe bivši reprezentativac.

Prošlu sezonu proveo je u Palermu, a najviše interesovanja pokazala je Peruđa:

"Da, istina je. Dobio sam neke ponude, ali nismo došli do dogovora. Voleo bih da pronađem angažman u Seriji A, ako ne uspem onda ću razmatrati druge ponude".

Hrvati se propisno ismejali Kolindi, ovaj snimak je veoma brzo postao hit na Tviteru! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 17.11.2019. 09:49 Kolindin šou na tribinama! Kolinda Grabar Kitarović, Foto: FOTO TANJUG/ FOTO HINA/ DAMIR SE Fudbalska reprezentacija Hrvatske preokretom protiv Slovenije 3:1 se plasirala na Evropsko prvenstvo koje se održava 2020. godine! A kao i uvek kada igraju "vatreni" u centru pažnje bila je predsednica naših komšija Kolinda Grabar-Kitarović.

Dobio je i ponudu od Đenoe, ali je nije prihvatio.

"Ponuda Đenove je bila dobra, ali jedna osoba koja više nije u klubu – ne mislim na trenera – loše je govorila o meni. Kada takve glasine krenu mnogi pomisle kako je to istina i možete da imate ozbiljne poteškoće. Ja sam zdrav. Žao mi je što u klubu verovali toj osobi", zaključio je Rajković i dodao da bi prihvatio novu ponudu Đenoe ukoliko bi ona došla.

Iskusni defanzivac je prethodne tri sezone igrao za Palermo, a pre toga nastupao je za OFK Beograd, PSV, Vitese, Tvente, Hamburg i Darmštat.

BONUS VIDEO

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"