Pantić o Zvezdi, Trepči i Zvezdanu Terziću
printscreen
Pantić o Zvezdi, Trepči i Zvezdanu Terziću, Foto: printscreen

Milojko Pantić poslednjih godina je češće u političkim nego u sportskim vodama, postao je poznat kao televizijski komentator, a nedavno i kao promoter Dragana Đilasa i Boška Obradovića, međutim sada se ipak oglasio i o jednoj "sportskoj" temi.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Pantić je izneo stav o utakmici Kupa Srbije između Trepče i Crvene zvezde, a iako je javnost u Srbiji zgrožena što fudbalere beogradskog kluba policija tzv. Kosova nije pustila da pređu Jarinje i odigraju meč, on ipak smatra kako je to bio "nerazuman pokušaj da se igra na teritoriji druge države". 

Usput je stigao da uvredi i generalnog direktora Zvezde Zvezdana Terzića rekavši kako je "sa viškom obrazovanja, a bez minimuma razuma". On takođe smatra i kako bi "razum pobedio" da su Crvena zvezda i njeni navijači odustali od putovanja na Kosovo i da je, po preporuci UEFA, odlučila da meč odigra na stadionu Čukaričkog. 

"Matori, utucaj crnog luka i..." Odgovor od kog su svi prasnuli u smeh! "Srbija do Tokija!" (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 15.10.2019. 20:47 Koristan savet. Novak Đoković, Foto: Youtube/Tennis Channel Najbolji teniser sveta Novak Đoković je osvojio turnir u Tokiju, a kao što znamo nakon US Opena je imao problema sa ramenom. U to vreme je izbacio tvit zahvalnosti na podršci koju je dobijao zbog povrede zbog koje se ranije već požalio pratiocima.

Njegov ceo iskaz možete videti na postavljenom snimku.

BONUS VIDEO:

Aleksandar Kolarov posle utakmice Srbije i Paragvaja