Nađila Trindade
twitter/trindade_najila
Nejmar, Foto: Youtube/FAMZ

Prema mišljenju potpredsednika brazilske federacije Fransiska Novelete, najbolji fudbaler Brazila Nejmar, će propustiti turnir Kopa Amerika, zato što nije u najboljem psihološkpm stanju i uz to šteti timu! 

"Pritisak medija biće ogroman, on je dugo na meti novinara, posebno posle slabih partija u Rusiji, čini mi se da će se sve sručiti na njega", kaže Noveleto.

"Kako sam obavešten, postoji još jedan, mnogo opasniji video koji će biti uskoro pušten i koji bi mogao da dotuče Nejmara", nagovestio je drugi čovek saveza.

PROČITAJTE JOŠ:

Tabloidi u Brazili su preneli pravi identitet osobe koja je podnela tužbu zbog navodnog silovanja, a u pitanju je 26-godišnja manekenka Nađila Trinidade.

 

Policija je zaplenila Nejmarov telefon i ostaje da se vidi da li će naći još neki sporni snimak, ona ne odustaje od tužbe:

"Da se kladim, stavio bih čipove na to da Nejmar neće igrati. Selektor Tite ga neće otpisati, ali bi sam igrač mogao da zatraži da bude izuzet", dodaje Noveleto.

Nađila Trindade, Foto: instagram

Međutim, prvi čovek brazilskog fudbala je pre par dana rekao da će Nejmar igrati.

"Znam da neće odustati, imam poverenja, veliki je borac, mi stojimo iza njega", rekao je prekjuče Rožerio Kabosio kada su se pojavile prve informacije o optužbi za silovanje.

Kopa Amerika počinje 14. juna u Brazilu.