Nejmar
EPA,AP
Nejmar

EPA,AP

Nejmar, Foto: EPA,AP

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar pristao je da ostane u tom klubu, nakon što su propali pregovori o povratku u Barselonu, preneo je Skajsport. Nejmar namerava da ostane u pariskom klubu do kraja ugovora, a priključiće se ekipi po okončanju obaveza u reprezentaciji Brazila.

Miljenik "grobara" joj suprug, a ona je posvećena, skromna, ne hvali se luksuzom, ističe troje dece i IZGLEDA SVETSKI (FOTO)

AUTOR: Blic/S.M. DATUM I VREME: 01.09.2019. 15:47 Svaka čast! Miroslav Radović, Foto: FK Partizan Retkost je u sportskom svetu naići na suprugu nekog fudbalera koja je svesna toga da uprkos tome što joj je suprug poznati fudbaler, uspešno gradi i svoj život, samostalna je, posvećena porodici i pritom nezavisna.

Pari Sen Žermen nije želeo da umanji cenu za Nejmara, za koga je 2017. godine Barseloni platio rekordan transfer od 222 miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Nejmar je pristao na manju platu kako bi se vratio na Kamp Nou, ali i da plati 20 miliona evra kako bi obezbedio transfer, ali uprava Pari Sen Žermena nije pristala na to, pa će Brazilac ostati na Parku prinčeva.Njegov ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe 2022. godine.

BONUS VIDEO:

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!