Dušan Jovančić i Danijela
Alo!
Dušan Jovančić i Danijela, Foto: Alo!

Toliko duela prošao je u Ligi šampiona sa Zvezdom ove sezone. Za rivale imao Nejmara, Mbapea, Salaha, zvezde svetskog fudbala... Uskršnji dvoboj sa njom, međutim, bio mu je verovatno najžešći!

Pročitajte još:

NOVI "RAJKO MITIĆ" Procureo snimak rekonsturkcije stadiona Crvene zvezde! (VIDEO)

ZVEZDO, ISPUNI MU ŽELJU Jedan od najboljih fudbalera crveno-belih bi voleo da vidi svog "brata" kao saigrača! (VIDEO)

U ZVEZDI SPREMNI ZA NOVI SAD Karte za Vojvodinu i na blagajnama Marakane

Priča teče ovako: Dušan Jovančić, fudbaler Crvene zvezde, zajedno sa golgeterom Ričmondom Boaćijem stigao je u dogovoreno vreme, ekipa “Alo!” našla se sa njima prekoputa redakcije u dvorištu Osnovne škole “Drinka Pavlović”,

Doček pomalo iznenađujući za crveno-bele, naš tim sa korpicom ofatbanih uskršnjih jaja...

Boaći odlazi na priču za praznični broj štampanog izdanja, a Jovančić ostaje ne sanjajući da ga čeka mnogo teži zadatak sa novinarkom portala Alo.rs Danijelom Stojšin. Teži, ali da se razumemo i lepši (Buža i Vlada se, naravno, ne ljute...)

Dušan Jovančić i Danijela, Foto: Alo!

Dok objašnjavamo Dušanu da smo mu priredili takmičenje u tucanju uskršnjim “Alo” jajima, sada se već u akciju uključuju i osnovci, oduševljeni što vide uživo crveno-bele idole. Veselje, fešta!

Vreme je za opasan duel na centru terena, oslikanim grbom Crvene zvezde! Idemooooo! Dušan dobija prvo “kuckanje”, naša Danijela uzvraća i u odlučujućem, trećem krugu Jovančićevo jaje ipak pobeđuje!

Pozdrav, ovog puta, “ljutih rivala”, uz čestitke Dušanu Jovančiću, ali i Danijeli od njega:

- Baš si me namučila, svaka ti čast, tesno sam pobedio - rekao je prvotimac crveno-belih posle napete borbe.

Nismo mu rekli, da je jaja farbala upravo naša koleginica, ko zna, možda ih je nekom svojom “tehnikom” izbajala i tako doprinela neizvesnosti u ovom nesvakidašnjem duelu u centru Beograda.