Đenaro Gatuzo
EPA/Cesare Abbate
Đenaro Gatuzo

EPA/Cesare Abbate

Đenaro Gatuzo, Foto: EPA/Cesare Abbate

Atalanta je dobila Napoli rezultatom 2:0 u Bergamu. Golove su postigli Pašalić u 47-om i Gosens u 55. minutu meča, ali Gatuzo smatra da je rezultat morao biti drugačiji. Napolitanci su ovim porazom propustili da možda i preskoče Romu na poziciji pet a možda i direktno zaprete Atalanti u ostatku prvenstva.

Međutim sada pretnje nema, razlika između "boginje" i Napolija je sada 15 bodova što znači da je tim iz Bergama siguran i za narednu sezonu Lige šampiona, a ove čekaju protivnika u četvrtfinalu.

Đenaro Gatuzo

EPA/Simone Venezia

Đenaro Gatuzo, Foto: EPA/Simone Venezia

"Atalanta nije počela najbolje, mi smo ti koji su pravili greške za njihove golove. Pričali smo previše, besan sam. Imali smo utakmicu u našim rukama. Sa igračima koje imamo moramo biti mnogo bolji. Možete napravite grešku, ali mi posle njih gubimo energiju, trošili smo energiju i na sudije. Ne smemo odustati, ne želim više ovakve poraze. Danas, tim je bio koncentrisan na žalbe a ne na igru. Ne sviđa mi se takav stav", izjavio je Gatuzo posle meča u Bergamu.

Napoli se sada bori da osigura poziciju koja vodi u LE naredne sezone, a za mesec danas sledi i revanš osmine finala Lige šampiona sa Barselonom. Podsetimo prvi meč u Napulju završen je rezultatom 1:1.

PROČITAJTE JOŠ: