Lazar Marković
Alo/M.Metlaš
Zreo za novu gajbu: Marković, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Lazar Marković je poslednjeg dana zimskog prelaznog roka otišao u Fulam gde bi konačno mogao da dobije veću šansu u odnosu na Liverpul gde je praktično bio zaboravljen.

Trener Fulama, Klaudio Ranijeri istakao je za engleske medije da su razlozi za njegov dolazak prvenstveno nefudbalske prirode.

"Pretpostavljamo da se radi o dobrom fudbaleru. Znamo da se radi o igraču koji jako dobro zna da igra karte, posebno igru Uno. Takođe znamo da uvek nosi kišobran napolje i srdačno ga nudi nekom drugom ako taj nema kišobran. Znamo da uvek pita ljude kako su i da zaista sluša postavljajući pronicljiva pitanja pre nego što počne da priča o sebi. Znamo da uvek nosi cegere u samoposlugu umesto što tamo uzima plastične kese. Znamo da obožava da peva karaoke, a posebno pesme od grupe R.E.M. Ali kada se radi o fudbalskim sposobnostima, niko nije siguran u čemu je zaista dobar."

Krivi Etkinson: Klaudijo Ranijeri, Foto: Profimedia

Takođe je istaknuto da se radi o veoma duhovitom momku koji je odmah postao popularan u svlačionici "Kotidžera". Ranijeri je rekao i sledeće:

"Istini za volju, sa bilo kim kad smo razgovarali nije mogao da se seti nijednom kako Marković igra fudbal, ali za nešto će nam sigurno koristiti."

Naravno, u pitanju je šaljiva rubrika pseudo vesti, na dobro poznatom portalu "Four four two".