Mladen Krstajić
Tanjug, Filip Krainčarić
Mladen Krstajić

Tanjug, Filip Krainčarić

Mladen Krstajić, Foto: Tanjug, Filip Krainčarić

Podiglo se mnogo prašine u Bijeljini. Mladen Krstajić se vratio na čelo Radnika pošto je prethodno podneo ostavku u decembru mesecu, istakao je da ne može da ostavi klub na cedilu zbog okolnosti koje su nastale u ovim danima.

- Očito je kako uopšte Mičiću i njegovim poslušnicima nije bitan glas fudbalske Bijeljine, ali ni vanredna situacija u zemlji, pa je tako u međuvremenu sazvana i Skupština bez obzira što na istoj neće moći prisustvovati pet članova starijih od 65 godina. No, to nije sve, na Skupštini neće moći prisustvovati ni Krstajić jer se ne nalazi u BiH. Ukoliko bi došao, morao bi u obavezni karantin u kojem je inače do nedelje i njegov najuži saradnik Tomić. Dakle, nijedan od ova dva sportska radnika koja su zapravo najzaslužniji za procvat fudbala u Semberiji neće imati priliku da se obrate članovima Skupstine. Sve su lepo posložili oni kojima očito ništa nije sveto - rekao je neimenovani sagovornik portala iz Bosne i Hercegovine.

 

Komentari (1)

Zoran

28.03.2020 18:05

E da je tu Kokeza pa da naredi ovima u Bijeljini da Krstajica vrate na trenersku klupu. Problem je jedino u tome sto se gradonacelnik Bijeljine sigurno bolje razume u fudbal od Kokeze..