Nemanja Milunović
AP Tess Derry
Nemanja Milunović

AP Tess Derry

Nemanja Milunović, Foto: AP Tess Derry

Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su u London gde ih u utorak očekuje duel 3. kola Lige šampiona protiv Totenhema. Na zvaničnoj konferenciji za novinare koja je održana dan pred utakmicu govorio je fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović.

Milojević oprezan, žali zbog kazne UEFA koja je veoma oslabila crveno-bele

AUTOR: Za Alo.rs iz Londona Dragutin J. Bužić, I.Dž. DATUM I VREME: 21.10.2019. 21:16 Vladan Milojević je uoči utakmice trećeg kola Lige šampiona protiv Totenhema u Londonu otkrio ambicije crveno-belih u meču koji je zakazan za sutra od 21 čas. Vladan Milojević, Foto: EPA Koca Sulejmanovic "Ponosan sam što sam trener Crvene zvezde u ovom trenutku.

"Očekujem jednu veliku borbu sutra. Znamo kvalitet ekipe, pripremili smo dobro utakmicu. Imamo svoje planove i taktiku, pokušaćemo da se pridržavamo dogovora iz svlačionice. Ne treba previše respektovati protivnika, treba da se skoncetrišemo na svoju igru i da probamo da iskoristimo mane Totenhema", rekao je Milunović.

Poketino na konferenciji jedva spomenuo Zvezdu - Trener Totenhema otkrio glavnu muku

AUTOR: Tanjug, Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 21.10.2019. 16:51 - 21.10.2019. 17:21 Menadžer Totenhema Maurisio Poketino izjavio je danas da očekuje veoma tešku utakmicu protiv Crvene zvezde i ocenio da će njegov tim, ukoliko želi tri boda, morati prvo da pobedi sebe, a potom rivala.

Milunović je zatim upitan kako da se u sutrašnjoj utakmici zaustavi Hari Kejn?

"Iskreno, radi se o jednom od najboljih napadača na svetu. Kada smo igrali protiv Bajerna u dobroj meri smo zaustavili Levandovskog, tako da je to neki put do uspeha. Nadam se da će sutra 11 momaka koji budu istrčali na teren biti kompaktni u ispunjenju tog zadatka", dodao je Milunović.

Crveno-beli otputovali za London, krenule i mnogobrojne legende kluba, kao i predsednik FSS

AUTOR: Alo.rs/ izveštač iz Londona, Dragutin. J. Bužić DATUM I VREME: 21.10.2019. 11:15 Jutros u 10 časova sa beogradskog aerodroma u London ekipa Crvene zvezde otputovala je na utakmicu trećeg kola Lige šampiona, koju igra u utorak, 22. oktobra, protiv Totenhema.

Totenhem se muči na startu sezone, pa deluje da ovaj meč dolazi u pravom trenutku za crveno - bele.

"Ako gledate sa te strane može se reći da je pravi trenutak. Ali opet, to može da bude mač sa dve oštrice. Ne treba zaboraviti o kakvom se protivniku radi", zaključio je Milunović.

PROČITAJTE JOŠ:

Meč između Totenhema i Crvene zvezde igra se u utorak od 21.00. Crvena zvezda je posle dva odigrana kola druga u grupi sa tri osvojena boda, dok je Totenhem na začelju sa samo jednim osvojenim poenom.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević - konferencija nakon Olimpijakosa