Nikola Milenković
EPA Srdjan Suki
Nikola Milenković

EPA Srdjan Suki

Nikola Milenković, Foto: EPA Srdjan Suki

Srbija je pobedila Luksemburg 3:2 u Beogradu u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Posle utakmice svoje utiske sa novinarima podelili su Nikola Milenković i Luka Milivojević.

Dušan Tadić besan kao ris! "Ovakav fudbal se igrao pre 60 godina!" Poludeo zbog slabog zalaganja Srbije (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/Vladimir Zogović DATUM I VREME: 15.11.2019. 00:04 Smatra da ovako ne sme protiv jačih reprezentacija. Dušan Tadić, Foto: Youtube/Alo.rs Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Luksemburg 3:2 u pretposlednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Jedan od najboljih pojedinaca utakmice Dušan Tadić, bio je nezadovoljan igrom, pogotovo u drugom poluvremenu.

Milenković je izjavio da je Srbija dobro otvorila utakmicu.

"Kontrolisali smo igru 30 minuta. Imali smo kasnije oscilacije koje su se prenele na drugo poluvreme. Ne smeju da se dešavaju oscilacije jer smo kvalitetna ekipa. Radićemo svi zajedno na tome da više ne primamo golove".

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Da li luksemburg može da inenadi Portugal?

"Mislim da su šanse male, ostaje nam da se nadamo".

PROČITAJTE JOŠ:

Luka Milivojević izjavio je da smo mogli postići još neki pogodak. 

"Pobeda je tu idemo da se spremamo za Ukrajinu". Imamo više motiva jer su nam dužnici, daćemo sve od sebe da ih pobedimo". Nije baš najsjajnije kada igrate u ovakvom ambijentu, Hvala deci koja su došla, nije nikome drago igrati pred praznim tribinama".

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!