Zinedin Zidan
AP/Francisco Seco
Luka Zidan

AP Photo/Bernat Armangue

Luka Zidan, Foto: AP Photo/Bernat Armangue

Luka Zidan, francuski golman, rekao je da se ne kaje zbog odlaska iz madridskog Reala ovog leta. Mladi čuvar mreže će ovu sezonu provesti na pozajmici u Rasingu iz Santandera.

PROČITAJTE JOŠ:

Luka, sin Zinedina Zidana, nije mogao da se izbori za minute u "kraljevskom" klubu pored Tiboa Kurtoe i Alfonsa Areole, novopridošlice iz Pari Sen Žermena.

"Rezultati nisu onakvi kakve sam želeo, ali igramo sve bolje. Srećan sam što sam došao u ovaj sjajni klub, ljudi su me prihvatili. Bila je to velika promena, ali ja se osećam dobro. Ne kajem se što sam napustio Real Madrid, ovo je važan korak u mojoj karijeri", rekao je Zidan.

Jovićev otac otkrio hoće li Luka igrati ubuduće za "orlove"

AUTOR: Vladimir Zogović DATUM I VREME: 15.10.2019. 11:27 - 15.10.2019. 11:39 Iskreno i bez ustručavanja, otac Luke Jovića ekskluzivno za "Alo!" objasnio pozadinu svega što se dešavalo vezano za reprezentaciju Srbije Luka Jović, Foto: twitter/UEFAUnder21 Mnogo se prašine diglo zbog izopštavanja Luke Jovića sa spiska fudbalske reprezentacije Srbije, a njegov otac Milan u razgovoru za „Alo!"

Zidan je ove sezone u devet navrata bio na golu Rasinga, ali klub iz Santandera ima samo devet bodova i nalazi se u zoni ispadanja španske Segunde.

BONUS VIDEO:

Brižit Kosgej srušila svetski rekord u maratonu star 16 godina