Kristijano Ronaldo
EPA-EFE/PAULO NOVAIS
Kristijano Ronaldo

EPA-EFE/PAULO NOVAIS

Kristijano Ronaldo, Foto: EPA-EFE/PAULO NOVAIS

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo, posle 700. gola u karijeri, poručio je da rekordi prirodno dolaze u njegovom slučaju.

PROČITAJTE JOŠ:

Ronaldo je jubilarni pogodak postigao iz penala u porazu reprezentacije Portugalije u Ukrajini (2:1) u kvalifikacijama za EURO, posle čega su aktuelnom prvaku potrebna oba trijumfa do kraja kako bi završio u grupi ispred Srbije.

"Ne može bilo ko da dođe do ove cifre. Hvala saigračima i trenerima koji su mi pomogli da budem ovo što sam danas. Razočaran sam zbog poraza, ali i ponosan na ekipu", rekao je Ronaldo, a prenosi portugalski Rekord.

Kristijano Ronaldo

EPA-EFE/PAULO NOVAIS

Kristijano Ronaldo, Foto: EPA-EFE/PAULO NOVAIS

As Juventus je podsetio da mu je Kijev i ranije ostao u lepom sećanju jer je na istom stadionu osvojio trofej Lige šampiona 2018. godine pobedom nad Liverpulom (3:1) u finalu.

"Koliko sam rekorda postavio? Ne znam. Želim da uživam u ovom trenutku i zahvalim se koji su mi pomogli da dođe do impresivnog skora. Rekordi prirodno dolaze, ne gledam ih, ali oni mene gledaju. Nisam opsednut, sve se prirodno događa", naveo je on.

Jovićev otac otkrio hoće li Luka igrati ubuduće za "orlove"

AUTOR: Vladimir Zogović DATUM I VREME: 15.10.2019. 11:27 Iskreno i bez ustručavanja, otac Luke Jovića ekskluzivno za "Alo!" objasnio pozadinu svega što se dešavalo vezano za reprezentaciju Srbije Luka Jović, Foto: twitter/UEFAUnder21 Mnogo se prašine diglo zbog izopštavanja Luke Jovića sa spiska fudbalske reprezentacije Srbije, a njegov otac Milan u razgovoru za „Alo!"

Na večnoj listi golova ispred petostrukog najboljeg fudbalera sveta samo su ispred Gerd Miler (735), Ferenc Puškaš (746), Pele (767), Romario (772) i Josef Bikan (805)

BONUS VIDEO:

Brižit Kosgej srušila svetski rekord u maratonu star 16 godina