Turski fudbaleri proslava gola
EPA Erdem Sahin
Turski fudbaleri proslava gola

EPA Erdem Sahin

Turski fudbaleri proslava gola, Foto: EPA Erdem Sahin

Evropska fudbalska unija (Uefa) istražiće proslavu gola turskih reprezentativaca u pobedi protiv Albanije u utakmici u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Oni su podržali tursku vojsku i ofanzivu protiv Kurda u Siriji.

Hrvati ovo nisu mogli da mu prećute - Srbin na konferenciji napravio šou posle kojeg mu je oduzet posao (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 13.10.2019. 16:47 - 13.10.2019. 17:05 Hrvatska i Vels će večeras od 20.45 časova odmeriti snage u Karsifu, a konferenciju na kojoj su govorili Zlatko Dalić i Ivan Perišić obeležila je neobična scena.

"Nisam video taj gest koji bi se smatrao provokacijom. Da li pravila zabranjuju pozivanje na politiku i religiju? Da, i garantujem vam da ćemo istražiti situaciju, moram da proverim", rekao je portparol Uefe Filip Taunzend, prenela je agencija Ansa.

Nezaustavljivi Ben - Napadač na istorijskoj utakmici strelac za pobedu (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 13.10.2019. 16:11 Fudbaleri Komorskih ostrva savladali su u prijateljskoj utakmici Gvineju rezultatom 1:0, jedini pogodak na utakmici postigao je El Fardu Ben. Foto: Printscreen Fudbaler Crvene zvezde svoj nacionalni tim izveo je sa kapitenskom trakom na teren, a prva utakmica u ulozi kapitena očigledno je motivisala Bena pa je u 67.

Turska je u petak u Istanbulu pobedila Albaniju sa 1:0, a njeni igrači su proslavili gol vojničkim pozdravom. Posle utakmice na Tviter nalogu reprezentacije Turske objavljena je fotografija igrača, uz poruku da su pobedu posvetili "hrabrim vojnicima i ostalim mučenicima".

Danac ne može više u Totenhemu, evropski velikan ga uzima za siću! Crvenoj zvezdi je sve lakše i lakše

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 13.10.2019. 15:09 Da li je skandal presudio? Kristijan Eriksen, Foto: AP/Ian Walton Danski reprezentativac Kristijan Eriksen se već godinama nalazi na spisku želja najvećih evropskih klubova. Real, Barselona, Mančester junajted, Juventus su samo neki od njih, ali izgleda da je Danac već izabrao.

Takođe, vojničkim pozdravom zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u gimnastici proslavio je i Ibrahim Čolak. U Italiji kontroverze je izazvao fudbaler Rome Džengiz Under, koji se slikao izvodeći isti pozdrav okružen turskim zastavama. Njega su kritikovali brojni navijači pošto je to uradio u dresu italijanskog kluba, a ne državnog tima.

PROČITAJTE JOŠ:

Turska je u sredu počela ofanzivu na severu Sirije protiv kurdske milicije nakon što su SAD povukle svoje trupe sa tursko - sirijske granice.

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković posle pobede Srbije u prijateljskoj utakmici sa Paragvajem!