Marko Marin proslava plasmana!
printscreen
Marko Marin proslava plasmana!

printscreen

Marko Marin proslava plasmana!, Foto: printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde su napravali sinoć istorijski uspeh, pošto su se plasirali drugu godinu zaredom u grupnu fazu Lige šampiona!

Šampion Srbije je odigrao nerešeno protiv Jang Bojsa 1:1, dva Zvezdina postignuta gola u prvom meču (2:2) na stadionu "Švajcarska" su presudila da se crveno-beli opet nađu u najelitnijem društvu!

Hrvati priželjkuju derbi sa Zvezdom, ovako su mediji u regiji videli uspeh srpskog šampiona! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 28.08.2019. 10:27 Žreb za grupnu fazu Lige šampiona održava se sutra od 18 sati u Monaku. Crvena zvezda - Dinamo Zagreb, Foto: ALO!/Marko Metlaš Fudbaleri Crvene zvezde biće u četvrtom šeširu na žrebu za grupnu fazu Lige šampiona i izvesno je da će ponovo dobiti atraktivne rivale.

Posle utakmice je usledilo veliko slavlje na ulicama Beograda! Naši reporteri su zabeležili momenat kada su kapiten Crvene zvezde Marko Marin, generalni direktor kluba Zvezdan Terzić i legenda crveno-belih Dragan Džajić napuštali stadion "Rajko Mitić", a otpraćeni su u velikom stilu!

Naime, navijači su se pobrinuli da taj trenutak ostane zauvek u njihovim sećanjima! Bakljada veselih "Delija" je zakrčila prolaz tvorcima Zvezdinog uspeha koji su se nalazili u džipu.

Bliži se rastanak, Milojević progovorio o odlasku fudbalera koji je uveo Zvezdu u Ligu šampiona!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 28.08.2019. 10:51 Crvena zvezda će saopštiti transfer kada bude završen! EL Fardu Ben i Vladan Milojević, Foto: Marko Metlas * Uveo je Zvezdu u Ligu šampiona prošle godine * Njegova dva gola protiv Salcburga navijači neće zaboraviti * Bio je motor ekipe prošle sezone Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević je istakao da mu je veoma teško pao odlazak El Fardu Bena, jer je svaki trenutak emotivan sa njegovim fudbalerima!

Marin je izašao kroz prozor i preuzeo baklju od jednog navijača, da bi potom poveo navijanje! Džajić i Terzić, koji su sedeli na sedeštima napred, su otpozdravljali najvernije pristalice koje su ostali do kasno u noć!

Crvena zvezda će saznati imena svojih rivala u grupnoj fazi Lige šampiona u četvrtak u 18 časova! 

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!