Šah u Bernu
Foto: ALO!/D.J.Bužić
Šah u Bernu

Foto: ALO!/D.J.Bužić

Šah u Bernu, Foto: Foto: ALO!/D.J.Bužić

* Jang Bojs i Crvena zvezda igraju prvi meč plej ofa Lige šampiona

* Revanš se igra za šest dana posle prve odigrane utakmice

* Ukoliko elminišu Jang Bojs, ekipa iz Beograda će drugu godinu uzastopno igrati u grupnoj fazi Lige šampiona

Bern je danas u znaku fudbala i utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona Jang Bojs - Crvena zvezda. Da sve protiče u prijateljskoj atmosferi između navijača dva tima svedoči i ova fotografija našeg specijalnog izveštača iz glavnog grada Švajcarske.

Zbog Zvezde se nikad nije ženio, pola veka je "preko grane", pamti Bari, Tokio, a za Jang bojs je JASNA PROGNOZA (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/Dragutin Bužić iz Berna DATUM I VREME: 21.08.2019. 15:57 Legenda. Navijači Crvene zvezde na Bundes placu!, Foto: ALO!/D.J.Bužić Crvena zvezda ima rekordan broj navijača u svetu, barem za naše prilike, mnogi vole da sebe nazovu "ludima", međutim nema ko se ne bi složio da je jedan ipak "najluđi".

Na Bundes placu, stecištu "delija", u 16 časova se odvijao šahovski meč. Levo, sa belim figurama je Bogdan iz Resnika, dok crne figure povlači Jan, rođeni Švajcarac.

"Delije" izašle iz tramvaja i pružile pomoć saborcima u nevolji, usledio je višeminutni krvavi obračun! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 21.08.2019. 10:29 Ovakvu burnu uvertiru je imao meč ova dva tima 2004. godine! Delije - Jang Bojs, Foto: youtube printscreen * Ova dva tima su igrala 2004.

Zvanično okupljanje "delija" na Bundes placu zakazano je za 17 časova, ali je već sat vremena pre bilo prisutno stotinak pristalica crveno - belih. Po interesovanju koje vlada već sada nema sumnje da će Crvena zvezda imati ogromnu podršku navijača na stadionu "Švajcarska". 

PROČITAJTE JOŠ:

Prva utakmica poslednje runde kvalifikacija za Ligu šampiona Jang Bojs - Crvena zvezda igra se od 21 sat, a revanš je na programu narednog utorka u Beogradu. 

BONUS VIDEO:

Alo! U Bernu - Trening fudbalera Crvene zvezde na stadionu "Švajcarska Vankdorf"!