Partizan - Malatija
FK Partizan
Partizan - Malatija

FK Partizan

Partizan - Malatija, Foto: FK Partizan

Fudbalski klub Partizan obavestio je javnost da je do sada prodao 16.765 kompleta ulaznica za preostala dva meča Lige Evrope koje igra kao domaćin. Crno - beli ističu da je sektor Zapad rasprodat, kao i bočni delovi Istoka do Juga, dok karata za ostale sektore još uvek ima i oni se prodaju očekivanim tempom i bez gužvi.

Ovo će igračima sigurno biti motiv više da nastave u istom ritmu!

AUTOR: B92/ M. Dr. DATUM I VREME: 11.10.2019. 17:34 Makedonci su treći na tabeli Grupe G sa 11 bodova. Severna Makedonija - Slovenija, Foto: EPA Georgi Licovski Fudbalski reprezentativci i stručni štab Severne Makedonije podeliće nagradu od 100.000 evra za pobedu nad Slovenijom (2:1).

"Po dinamici prodaje ali i iz iskustva koje imamo iz prethodnih godina očekujemo da se kompletan kapacitet puštenih kompleta ulaznica biti rasprodat do prvog meča sa Mančester Junajtedom koji je zakazan za 24.10. u 18.55 časova, a navedeni kapacitet za ove mečeve je 23.500 mesta, ne računajući sektore za gostujuće navijače.

Terzić se oglasio posle skandala - Nije štedeo komšije!

AUTOR: Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 11.10.2019. 17:13 Zvezdanu Terziću je zabranjen ulazak u Crnu Goru zbog čega se danas, ubrzo nakon sletanja u komšiluk vratio prvim letom za Beograd. Foto: Alo/Marko Metlas Po povratku u srpsku prestonicu generalni direktor Crvene zvezde detaljno je obrazložio neprijatnu situaciju.

Molimo navijače da na umu imaju i sledeće a to je da se putem društvenih mreža i u javnosti šire dezinformacije i nude ulaznice za pojedinačne mečeve kao i ulaznice koje su falsifikovane. Pojedinačnih ulaznica za mečeve nema a klub neće snositi bilo kakvu odgovornost za ulaznice koje nisu kupljene zvaničnim kanalima i licima koja poseduju takve karte neće biti omogućen ulazak na stadion", navodi Partizan na svom zvaničnom sajtu.

"Njemu se divim, gubio je, a onda se vraćao i osvajao velike stvari!"

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 11.10.2019. 17:07 Ima i razloga. Dijego Simeone, Foto: EFE/ Mariscal Strateg Atletiko Madrida, Dijego Simeone je u intervjuu za radio "Cadena Ser" nahvalio trenera evropskog šampiona Jirgena Klopa. "Trener kojem se divim? Jirgen Klop. Bez sumnje. Gubio je, ali i osvajao velike stvari.

Cene kompleta su:

Jug/ Sever za dva meča 4.000 rsd,
Istok, bočni delovi tribina, dva meča 6.000 rsd
Istok, centralni delovi tribina oba meča 8.000 rsd
Mesto u ložama stadiona FK Partizan 40.000 rsd oba meča

PROČITAJTE JOŠ:

Navijači mogu ulaznice da kupe na zvaničnim prodajnim mestima, putem sajta ticketline.rs, prodajnog mesta na Novom Beogradu ili na blagajnama stadiona Partizana koje su otvorene radnim danima od 10 do 18 časova i subotom od 10 do 16 časova.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana