Mario Mandžukić
AP Alessandro Di Marco
Mario Mandžukić

AP Alessandro Di Marco

Mario Mandžukić, Foto: AP Alessandro Di Marco

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske Mario Mandžukić odlučio je da se vrati u Italiju i potpiše za Milan. U Juventusu je ostavio dubok trag, dao gol u finalu Lige šampiona 2017. godine, a sad će igrati u taboru velikog rivala i direktnog protivkandidata u trci za titulu šampiona Italije.

Povodom Mandžuki

evog dolaska u Milan oglasili su se navijači "stare dame", čuveni "Curva Sud", ali umesto možda očekivanih uvreda njihov "Marione" je dobio vrlo emotivnu poruku putem Instagrama.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели ????? ??? ???????? ???? ?⚪️? (@curvasudjuventus1897)

- Marione, uvek ćeš biti u našim srcima, zbog svega što si uradio, zbog strasti koju si nam pružao, zbog odnosa sa nama. Voleli smo tvoj stav, strah koji si unosio rivalima, voleli smo te i što se nisi smejao mnogo... Stvarno sam se te mnogo voleli. Ali, Marione, ti si sada u Milanu. Boli nas što te vidimo u drugom dresu, a tebe boli što ćeš igrati protiv nas. Srećno Marione, nadam se da ćeš imati srećnih šest meseci u Italiji, ali ne zameri - želimo ti da nemaš nijednu pobedu. Ćao Marione, tvoji 'crno-beli'", napisali su navijači Juventusa.

Mandžukićev odgovor je bio kratak.

"Hvala na ovim rečima... Uvek ću biti ponosan".

Mandžukić je pet godina proveo u Juventusu, a potom je prešao u katarski Al-Duhail.

PROČITAJTE JOŠ: