Italijani ga cene: Sergej Milinković Savić
profimedia
Italijani ga cene: Sergej Milinković Savić

profimedia

Sergej Milinković Savić, Foto: profimedia

Mnogi su očekivali da će baš protiv Juventusa da eksplodira, kad ono ćorak! Ni sudar sa Kristijanom Ronaldom, Sergeju Milinkoviću Saviću nije bio dovoljan motiv da pokaže svetu da vredi 100 miliona evra. 

A i zbog interesovanja samog Juventusa da ga dovede, mada bukvalno ništa nije pokazao. U centru pažnje bio je samo kada mu je sudija pokazao žuti karton

Odigrao je jednu utakmicu ispod proseka. Daleko ispod proseka.

Dokaz za to je i video koji se pojavio na Jutjubu, a koji je rezime njegovih poteza protiv Juventusa.


Samo jedno opasno dodavanje i centaršut za saigrače praktično su dobili prelaznu ocenu. Ostalo - za zaborav! Imao je, barem za njega, dosta netačnih pasova, a jednom je čak pogodio i sudiju. Čak je dozvolio i da ga Bonući pretrči...

Inzagi ga je zamenio u 79. minutu nakon što je Srbin pokazivao ozbiljne znake nervoze. Prethodno je u 64. minutu dobio žuti karton zbog progovora.

Otuda i ne čudi da su navijači na društvenim mrežama bili besni na Sergeja, odnosno tvrdili su da je precenjen.

Komentari (1)

Sale

26.08.2018 10:51

Što je najgore, on je sam sebe ubedio da vredi stotine miliona... Nema od njega ništa, sledi Turska, Kina, neki emirati... i to je to! Još jedan u nizu "čudovišta od igrača" koje su menadžeri ubedili da su svetska klasa a igrama pokazali da su samo manekeni na travnatom terenu.