Bibras Natho
FK Partizan
Bibras Natho

FK Partizan

Bibras Natho, Foto: FK Partizan

Fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je da je u Humsku došao kako bi osvajao trofeje.

Natho je na prvoj utakmici prolećnog dela sezone protiv Radnika iz Surdulice bio dvostruki strelalac u pobedi crno-belih od 3:0.

"Možda nismo igrali onako kako se od nas očekuje, ali ni njima nismo dozvolili da šutnu na naš gol. Imali su jedan šut za celu utakmicu. Nije lako posle dvomesečne pauze odmah odigrati utakmicu na takmičarskom nivou, ali mi smo odradili naš posao, uzeli smo tri boda i njih smo zaustavili", rekao je Natho za klupski sajt.

Vezni fudbaler crno-belih upitan je koliko su mu značile pripreme koje je prošao sa ekipom.

"To je veoma važno za mene. Tokom jesenje sezone sam se uklapao, pokušavao da što pre uđem u takmičarsku formu i prilagodim se ekipi. Sada mnogo bolje poznajem svoje drugove. Stalno smo zajedno, prošli smo i pripreme mesec dana i siguran sam da cu sada biti mnogo bolji nego što sam bio", rekao je Natho.

Bibars Natho

FK Partizan

Bibars Natho, Foto: FK Partizan

Pored njega, na meču sa Radnikom strelac je bio i Zoran Tošić, sa kojim je svojevremeno igrao u CSKA.

"U svakom momentu na terenu znam šta Bambi misli, gde će da krene i kako će da šutne. To važi i obrnuto, što nam obojici mnogo pomaže tokom igre. Zato sam i došao u Partizan da zajedno sa njim i momcima podignemo trofej i napravimo mnogo lepih momenata za naše navijače. Pored pojedinačnog uspeha kroz golove važan je timski uspeh kako bismo zajedno došli do titule".

Natho danas puni 31 godinu, a upitan je i šta mu je rođendanska želja.

"Zdravlje za mene i porodicu, a sve ostalo je bonus", zaključio je Natho.