Ezekjel Esperon
Instagram/ezeesperon
Ezekjel Esperon, Foto: Instagram/ezeesperon

Tužna vest stiže iz Buenos Ajresa. Poznati fudbaler Ezekjel Esperon, 23-godišnjak koji igra za meksičku Atlantu, poginuo je posle pada sa šestog sprata.

PROČITAJTE JOŠ:

Argentinski mediji navode da se nesreća dogodila nakon što se Esperon naslonio na deo balkonske ograde koji nije bio osiguran na najbolji način, a koji je potom popustio pod njegovom težinom.

Tragedija se desila u nedelju, nešto pre tri sata ujutro, u naselju Vilja Devoto, gde se nalazi stan u kojem je Esperon organizovao žurku sa prijateljima.

Čuveni srpski sudija u policiji, doživeo TEŠKO UZNEMIRAVANJE!

AUTOR: TV Pink/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 09.10.2019. 09:05 - 09.10.2019. 09:15 Istraga je u toku. Miroslav Radoman , Foto: Marko Metlaš Bivši fudbalski sudija i bivši predsednik Sudijske komisije FSS Miroslav Radoman prijavio je da ga je nepoznata osoba više puta zvala i uznemiravala preko mobilnog telefona i pretila navodno zbog njegovih komentara koje je u medijima davao povodom utakmice Napredak - Crvena zvezda.

Iako je hitno je transportovan u bolnicu ''Zubizareta'', nažalost preminuo je neposredno po dolasku.

Profesionalnu karijeru mladić rođen 1996. godine počeo je u klubu iz Buenos Ajresa - Atletiko Ol Bojs, pre nego što je prešao u brazilski Internacional iz Porto Alegrea. Njegov poslednji klub bio je meskički Atlante, koji se nedugo nakon tragedije oglasio na društvenim mrežama, a na isti način saučešće porodici i prijateljima izrazio je i njegov matični klub.

BONUS VIDEO:

Andrea Trinkijeri o pobedi Partizana, Zagorcu, Tomasu ali i o drugim stvarima!