Lionel Mesi i Nejmar
AP Photo/Eugene Hoshiko
Lionel Mesi i Nejmar

AP Photo/Eugene Hoshiko

Lionel Mesi i Nejmar, Foto: AP Photo/Eugene Hoshiko

Četvrtak je veliki dan za Nejmara - u prijateljskom meču sa Senegalom u Singapuru odigraće 100. meč za selekciju Brazila.

PROČITAJTE JOŠ:

Često osporavan, uprkos vanserijskom talentu, Nejmar je, ipak, godinama prva zvezda brazilskog fudbala i svetski superstar.

"U nacionalnom timu sam deset godina, uvek jedan od najvažnijih igrača, jedan od onih koji nose ekipu i preuzimaju odgovornost. Nikada se nisam krio, uvek sam davao sve od sebe i mislim da sam pružio mnogo toga Brazilu", rekao je Nejmar.

U medijima se često provlači i da je u selekciji imao poseban tretman.

"Naravno da jesam. I Mesi ima poseban tretman u Barseloni. Nije ga zaslužio zato što je zgodan momak, već zbog igre. To je normalno u fudbalu", kazao je Nejmar.

On je ponovio da je zadovoljan što je priča o odlasku iz Pariza završena.

Matić pred vratima legendarnog kluba iz Milana!

AUTOR: Maxbetsport DATUM I VREME: 10.10.2019. 09:10 Odlučio da mu je dosta fudbala na Ostrvu. Stiže u beograd: Nemanja Matić, Foto: AP Srpski reprezentativac Nemanja Matić na izlaznim vratima je Old Traforda. Njemu ugovor sa Mančester junajtedom ističe narednog leta i gotovo sigurno neće doći do produžetka saradnje.

"Svi znaju sve, sve je rečeno. Zadovoljan sam sada, ide kako treba i daću maksimum da PSŽ osvoji trofeje", rekao je 27-godišnji Nejmar.

BONUS VIDEO:

Fudbalerima Crvene zvezde zabranjen ulaz na Kosovo