Lionel Mesi
AP Photo/Joan Monfort
Lionel Mesi

AP Photo/Joan Monfort

Lionel Mesi, Foto: AP Photo/Joan Monfort

Leo Mesi je u jednom trenutku bio na korak od odluke da ode iz Barselone.

PROČITAJTE JOŠ:

Argentinski as je u intervjuu za "Radio Kataloniju" priznao da je 2013. godine razmišljao o odlasku.

"Bilo je to vreme kada su poreske vlasti krenule na mene. Bilo je to teško vreme, i razmišljao sam da odem. Nisam želeo da odem iz Barse, već iz Španije. Osećao sam da nemam fer tretman, nisam želeo da ostanem. Ali, nisam imao nijednu ponudu, svi su znali koliko volim Barselonu", kazao je Mesi.

Španski mediji su nedavno otkrili, a čelnici kluba potvrdili, da Mesi u ugovoru ima klauzulu po kojoj svakog leta bez obeštećenja može da napusti Barsu.

"Moja ideja, ali i želja cele porodice, jeste da ostanem ovdje. Dugo sam u klubu, to je moj dom, ali i porodica se oseća ugodno u gradu. To su stvari o kojima vodim računa", kazao je Mesi.

"Tačno je da je moja želja i da zaigram za Njuels old bojse, ali porodica mi je na prvom mestu".

Postavio je pitanje policajcu i dobio bestidan odgovor! "Ovo je velika diplomatska pobeda Srbije!"

AUTOR: Alo.rs/V.Zogović DATUM I VREME: 09.10.2019. 12:40 - 09.10.2019. 12:55 Utakmica Kupa Srbije između Crvene zvezde i Trepče, koja je trebalo da se odigra u Zvečanu, i zvanično je otkazana. Zvezdan Terzić na Jarinju, Foto: Alo/Vladimir Zogović Fudbaleri šampiona Srbije su se oko 11.45 i zvanično zaputili ka Beogradu. Administracija tzv.

Na pitanje do kada će igrati fudbal, nije znao da odgovori:

"Svake godine proveravam sebe, da vidim koliko mogu. Ne znam - ne bih da kažem do 35 ili 36, pa da osećam da mogu još da pružim".

BONUS VIDEO:

Fudbaleri Zvezde pozdravljaju navijače na Jarinju