Fudbalska reprezentacija Nigerije
Tanjug Sergey Pivovarov
Fudbalska reprezentacija Nigerije

Tanjug Sergey Pivovarov

Fudbalska reprezentacija Nigerije, Foto: Tanjug Sergey Pivovarov

Nigerijski fudbaler dobio je otkaz u Drugoj ligi Slovenije zbog toga što je ćerka predsednika kluba zatrudnela sa njim. Igrač je želeo da ostane anoniman, ali je pristao da da intervju za nigerijske medije u kojem je najavio tužbu.

- Potpisao sam trogodišnji ugovor ove godine, sali sam se našao u problemu u novembru kada je moja devojka zatrudnela. Ona je ćerka predsednika kluba, a čim je čuo za to pozvao me na razgovor u kancelariju - priča fudbaler.

On je predsedniku kluba objasnio da su oni u vezi i da su planirali dobiti dete, čime ovaj nije bio ni malo oduševljen.

- On mi je poručio da ne dolazim na treninge dok mi ne da dozvolu. Nakon sedam dana ponovo me pozvao i uručio mi otkaz zbog nediscipline. Zbog toga ću ga tužiti FIFA jer sam oteran zbog toga što sam u vezi sa predsednikovom ćerkom - naveo je Nigerijac.

Više od otkaza boli ga to što je razdvojen od devojke.

- Vratio sam se u Nigeriju i nemam kontakt sa njom. Mi se volimo, a otac joj je zabranio da budemo u kontaktu. Ne znam šta će biti sa njom i detetom. Čak ni moji bivši saigrači ne smeju ništa da mi kažu jer se boje da ne završe kao i ja. Sve je ovo zbunjujuće - dodao je.

Zanimljivo, mediji sada istražuju koji je to fudbaler jer u slovenačkoj drugoj ligi igraju četiri Nigerijca - Bede Osudži, Temitope Nelson, Džerald Čijoke i Sulejman Adedoja.