Karlo Anćeloti
AP
Irving Lozano

AP

Irving Lozano, Foto: AP

Irving Lozano krilni napadač PSV Ajndhovena na pragu je prelaska u italijanski Napoli, pišu mediji na "Čizmi", ali i u Holandiji.

Sjajni Meksikanac Irving Lozano dugo je na radaru ekipe iz Napulja, već neko vreme pregovaraju sa PSV–om oko transfera, a zapelo je oko prava na lik i delo, međutim stižu nove vesti.

U Kopenhagenu se očekuje veliki broj navijača Zvezde!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 12.08.2019. 23:50 - 12.08.2019. 23:59 Utakmica Kopenhagen - Crvena zvezda igra se u utorak od 20 časova. Trening Crvene zvezde u Kopenhagenu, Foto: Alo! V. Zogović Kao i uvek do sada kada igra u gostima tako i ovoga puta u Kopenhagenu, Crvena zvezda imaće veliku podršku svojih vernih navijača sa tribina.

"De Telegraf" prenosi da je Monako digao ruke od transfera, oni su angažovali Onjekurua iz Evertona, kao i da su Italijani postigli dogovor sa čelnicima tima iz Ajndhovena i da bi sve moglo da bude gotovo veoma brzo.

PSV će na ime obeštećenja dobiti rekordnih 42 miliona evra, a deo će otići Lozanovom bivšem klubu Pačuki.

PROČITAJTE JOŠ:

On ima problema sa preponom, ali ukoliko italijanski klub dobije potvrdu da povreda nije ozbiljnije prirode, nastaviće sa realizacijom i Lozano će postati fudbaler Napolija.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!