Žan Kristof Bajbek (Partizan)
FK Partizan
Žan Kristof Bajbek (Partizan)

FK Partizan

Žan Kristof Bajbek (Partizan), Foto: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je na konferenciji za medije pred Mačvu da njegova ekipa ide na gostovanje u Šabac sa jasnim ciljem, ali i izneo nove razloge za brigu.

Ponovo neće moći da računa na štopera Svetozara Markovića i napadača Žan-Kristof Bajbeka. Marković se na povredu požalio pred meč sa Radničkim iz Niša, zbog čega nije ni mogao da nastupi u tom susretu, dok se Bajbek oporavio od povrede, trebalo je da igra protiv Radničkog, ali sada ima drugi problem.

- Protiv Mačve sigurno neće igrati, videćemo za Svetu, na granici je da li može ili ne može za utakmicu u Kupu. Bajbek je bio planiran da uđe u toku prethodne utakmice, ali povraćao je i loše se osećao. Neće biti sada u konkurenciji, za dalje ćemo videti - istakao je Stanojević.

On je naveo i da će davati šansu mlađim igračima do kraja prvenstva, a da od njih samih zavisi ko će, kada i koliku šansu dobiti.

- Biće i nezadovoljnih igrača, ali sam davao mladima šansu. Sve zavisi od njih, imamo više od 30 igrača, a davaćemo šansu i dalje... - poručio je Stanojević.

Utakmica između Partizana i Mačve igra se u petak od 18.05 na stadionu u Šapcu.